Петър Борисов

Лион няма да спре доброто представяне на Тулуза

Видяно 9 пъти

Тулуза приема Олимпик Лион в един от по-интересните сблъсъци този кръг във френската лига 1.

Представянето на Тулуза

Сезонът върви доста добре за домакините дотук и може би изненадващо те заемат 4-то място в таблицата. На собствен стадион пък засега са с 4 победи от 4 мача. Нещото, което прави впечатление обаче е, че тук вече склониха глави грандовете ПСЖ и Монако. Домакините се наложиха с 2:0 срещу шампиона и обърнаха до 3:1 фаворитът за титла Монако преди 2 седмици. Като гост не са толкова убедителни, но силните изяви на собствен терен и победите на грандовете ги изкачиха на тази престижна за тях позиция. Сега имат възможност да затвърдят представянето си срещу поразклатения тим на гостите.

Като цяло треньорът на домакините няма проблеми с основни липсващи играчи и ще може спокойно да нареди състави си. През седмицата на някои от тях бе дадена и почивка в двубоя за купата срещу Оксер, спечелен с 1:0.

Какво да кажем за Лион

Гостите не се представят на очакваното ниво, на което бяхме свикнали да ги виждаме последните години. Фактът, че заемат 10-то място ввъв временното класиране е показателен. Като гост също не са убедителни като от 5 мача записаха 3 загуби. Миналата година „лъвовете“ спечелиха тук, но тогава представянето на двата отбора бе коренно различно. Тулуза едва се спаси от изпадане, докато Лион завършиха на второ място в крайното класиране. Сега имат тежко гостуване тази събота, а само няколко дни по-късно им предстои още по-тежко – гостуват на Ювентус в Шампионската лига.

Добрата новина за треньора на гостите е, че поне ще може да разчита на всичките си играчи тук и нямаха друг мач през седмицата.

Домакините от Тулуза ще спечелят мача според нас. Представянето им този сезон, а и победите над ПСЖ и Монако определено подсказват за потенциала, който имат. Домакинската серия вероятно ще продължи и срещу недобре представящия се този сезон отбор на Лион. Коефициентът за единица също не е лош, като варира около 2.70, 2.80 в повечето букмейкърски къщи, така че си заслужава да се заложи на единица за домакините.

Прогноза: 1

Актуални бонуси за този мач:[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €30 за Спорт[/one_third_last]

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай