Петър Борисов

Единствено победата устройва Украйна срещу Хърватска

Видяно 2 пъти
road to world cup

road to world cup
Топ сблъсъкът в понеделник определено е Украйна – Хърватска. Той също ще започне в 21:45ч. Двата отбора делят второто място с равен брой точки и с две по-малко от лидера Исландия.

Ситуацията за Украйна

Украйна очаквано победи Косово с 2:0 в петък и запази реални шансове за класиране. Миналият месец загубиха навън с 2:0 от Исландия, но победиха с 2:0 тук Турция. Евентуално равенство обаче сега не ги устройва, тъй като ще изостанат по голова разлика от своя съперник. Освен това и загубиха с 1:0 мачът в Хърватска. На свой терен не спечелиха единствено срещу Исландия, където направиха равенство 1:1. Сега момчетата на Андрий Шевченко трябва да направят всичко по силите си за успех над разколебаният напоследък отбор на гостите.

Ситуацията за Хърватска

В последно време Хърватска не върви по особено добър начин. Загубиха визитата си на Исландия с 1:0, а след това стигнаха до минимален успех със същия резултат над Косово. Последва ново поражение с 1:0 в Турция, а този петък изпуснаха победата над Финландия, допускайки изравняване за 1:1 в края на мача. Така сега трябва доста да внимават, ако не искат тотално да си съсипят положението. Вкарването само на два гола в последните 4 мача определено не говори добре за хърватите, които бяхме свикнали да ги виждаме в друга светлина.

Общо взето ситуацията е ясна – победа за Украйна ги класира втори, докато всеки друг изход е добре дошъл за Хърватска. Гостите определено разочароват в последно време и не изглеждат в най-добрата си кондиция. Украйна също мечтае за световното в Русия и се надява на успех. Мачовете между тези два отбора по принцип са доста оспорвани, а сега всичко сочи към нов завързан сблъсък. Виждаме слаба резултатност в последните им мачове и тук също не очакваме много попадения. Може би равенството е най-логичния изход от двубоя, но ни ще се застраховаме с двоен шанс за домакините.

Прогноза: 1Х или под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.50Коефициент: 1.50Коефициент: 1.53
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай