Петър Борисов

Уругвай трябва да спрат серията си от загуби, но точно сега ги чака Аржентина

Видяно 5 пъти
квалификации за световното

квалификации за световното
Квалификациите в зона Южна Америка също са в разгара си. С интерес очакваме мачът между Уругвай и Аржентина, който е в нощта на четвъртък срещу петък от 02:00 българско време.

Представянето на Уругвай

Уругвай заема третото място във временното класиране и вървяха доста добре. В последните мачове обаче забелязваме спад в изявите им. Намират се в неприятна серия от 3 поредни загуби в квалификациите плюс още 2 загуби в контролите след тях. Загубите бяха от Чили, Бразилия и Перу. В контролите през месец юни паднаха с 3:1 от Ирландия и 3:0 от Италия. Селекционерът на „урусите“ трябва да вземе мерки тази поредица да спре. Той притежава добри футболисти в състава си. За този мач няма да може да използва Луис Суарес, който пропусна последните два мача за Барселона поради травма.

Представянето на Аржентина

Гостите са пети в подреждането, но само на точка зад своя противник. Аржентина не вървеше особено убедително в квалификациите и това доведе до треньорска рокада в отбора. Чашата преля в последната им квалификация, която бе загубена с 2:0 от Боливия. Постът бе наследен от наставника на Севиля Хорхе Сампаоли. Той започна с две победи в контроли през месец юни. Едната от тях бе с 1:0 срещу Бразилия. Другата бе спечелена с 6:0 над Сингапур. Предстои да видим как ще дебютира и в квалификациите, а в състава му личат и доста световноизвестни футболни имена.

Уругвай се намират в лоша серия, която ще се опитат да прекъснат. Насреща обаче им застава възродения отбор на Аржентина. „Гаучосите“ загатнаха за събуждане в последните си контроли и сега имат чудесна възможност да видят докъде са стигнали. Уругвай по принцип не е никак слаб отбор и може да затрудни всеки състав.

Прогноза: 2 или гол/гол топка

Коефициент: 2.30Коефициент: 2.32Коефициент: 2.20
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай