Петър Борисов

Утрехт ще има труден плейоф със Зенит

Видяно 4 пъти
Лига Европа

Лига Европа
В сряда има един мач от Лига Европа. Това е срещата между Утрехт и Зенит, която ще започне в 19:00.

Домакините от Утрехт

След 4 годишна пауза Утрехт се завърна в Лига Европа. Последното им учаастие завърши с изненадващо отпадане от люксембургския Диферданш. Тази година участието им запиочна по-обнадеждаващо. В предишният кръг се справиха с Лех Познан. Мачът в Утрехт завърши без голове, но в Полша приключи при равенство 2:2, което бе достатъчно за холандците. В петък стартираха убедително новия сезон в Холандия и победиха с 3:0 Адо Ден Хааг като гост. Спортните залози в Бетфеър са на високо ниво и може да ви бъдат от полза за този или някой друг мач.

Гостите от Санкт Петербург

Занит стигна до 1/16 финал в турнира в последното му издание. Там бяха отстранени от Андерлехт по правилото за гол на чужд терен. Тогава бяха се класирали директно в групите, но сега трябва да преминат първо през квалификациите. В предишният кръг Зенит отстрани Бней Йехуда от Израел, но това не бе толкова лесно. Руснаците спечелиха гостуването си с 2:0, но в къщи паднаха с 0:1. В руското първенство започнаха убедително сезона и оглавяват класирането след 5 победи и 1 равнество от 6 мача.

Загубата от Бней трябва да е като обеца на ухото за Зенит, които сега трябва да бъдат още по-внимателни срещу Утрехт. Холандците са сериозен отбор и няма да се дадат лесно на свой терен. Руснаците имат далеч повече опит вече в Европа и са се справяли и с по-сериозни съперници. Заради това и ще предпочетем да изберем тяхна победа тук.

Прогноза: 2, гол/гол топка

Коефициент: 1.65Коефициент: 1.65Коефициент: 1.62
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай