BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Несъстоялият се мач между Ювентус и Наполи все пак ще се играе

Видяно 72 пъти
В крайна сметка Ювентус - Наполи ще се проведе

Мачът между Ювентус и Наполи от Серия А, който по програма трябваше да се проведе на 4 октомври, в крайна сметка ще се изиграе. Тогава бе присъдена служебна победа с 3:0 за Ювентус, а на Наполи бе отнета една точка от актива заради наказанието за неявяване. Неаполитанците обжалваха за трети път това решение и този път бе отсъдено в тяхна полза. Така след третия опит Италианския олимпийски комитет се произнесе в полза на Наполи.

Наполи така и не пристигна на „Алианц Стейдиъм“ за началото на мача срещу Ювентус. Тогава дни по-рано неаполитанците играха с Дженоа, чийто отбор пламна с Covid-19 след мача. От Наполи само двама играча бяха дали положителни проби, но от клуба решиха да не се явят за сблъсъка с Юве. Това стана под претекст, че местните здравни власти са посъветвали отбора да не пътува за двубоя, а да се подложи на самоизолация. От Италианската футболна федерация и Серия А сметнаха, че това нарушава техните здравни протоколи, които дори при тези обстоятелства позволяваха провеждането на срещата. Така те взеха решение да се присъди служебна победа на Ювентус, а от актива на Наполи да бъде отнета една точка като санкция. Сега победата и точките на Юве за нея за отнети, докато Наполи получи обратно своята точка. Очаква се провеждането на сблъсъка да се осъществи през януари.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай