Петър Борисов

Ще може ли Вардар да направи една от изненадите и да изхвърли Мальмо?

Видяно 5 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
Във вторник от 19:00 в Скопие ще отпадне някой от двойката Вардар – Малмьо.

Вардар Скопие

Вардар измъкна ценно равенство в първата среща в Швеция. Въпреки че бяха надиграни в мача „комитите“ изненадващо поведоха в резултата през второто полувреме чрез Бобан Николов. Допуснаха изравняване за крайното 1:1, но този резултат им дава известно предимство преди реванша на собствен терен. Така сега имат чудесен шанс да преодолеят втори кръг – нещо, което много рядко им се отдава. За последно това се случи през 2003-та година.

Шведският Малмьо

Малмьо направи грешна стъпка в първата среща и сега им предстои на пръв поглед по-труден реванш. Гостите бяха по-добрият отбор на терена, но допуснаха изненадващ гол. До края на мача успяха само да изравнят, а сега трябва отново да търсят начин да бележат. При последните си две участия в надпреварата стигаха до групите на турнира, така че евентуално ранно отпадане сега би било сериозно разочарование за шведите. В събота Малмьо изпусна победата у дома срещу Сириус в първенство и направи 3:3. Някои титуляри тогава умишлено бяха оставени на пейката.

Вардар издебна своя момент в Швеция и голът там може да се окаже ключов за тях сега. Имаха и по-дълга почивка, тъй като първенството им все още не е стартирало. Малмьо не успя да превърне превъзходството си в успех в първата среща. Така сега отново ще търсят попадения, но трябва да внимават да не бъдат пак изненадани. Ние мислим, че шведите си остават по-класния отбор и няма да е нещо ненормално, ако спечелят в Скопие.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.91Коефициент: 1.95Коефициент: 1.91
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай