Мария Костадинова

Възстановяване на забравена парола в Winbet

1
възстановяване на парола в уинбет

Интродукция

Ако сте клиенти на WINBET, но отдавна не сте влизали в профила си или пък сте сменили устройството и вече не помните паролата си, не се притеснявайте. Няма да срещнете трудности при възстановяването ѝ. Ще влезете обратно в акаунта си, още щом прочетете този материал.

Посетете Winbet

 

Стъпки при забравена парола в Уинбет

бутон за вход в сайта на уинбет
Изглед от началната страница на Уинбет и бутон за вход в сайта
 1. За да стартирате процедурата по възстановяване на своята парола, трябва да натиснете бутона за вход в сайта на Winbet. Той се намира в горния десен ъгъл на екрана ви.
 2. Щом го натиснете, пред вас ще се появи белият прозорец, в който по принцип трябва да въведете данните си за логин.
 3. В долния му десен край ще забележите жълт активен линк: „Забравена парола?“. Маркирайте го и вече ще сте предприели първата стъпка към възвръщането на акаунта си.

Има два начина, по които може да получите обратно паролата си – чрез имейл или чрез таен въпрос. Може да укажете кой метод предпочитате от падащото меню, което виждате на екрана пред вас.

Чрез имейл

съобщение за успешно изпратен имейл

Ако сте избрали този начин, системата ще поиска от вас да въведете електронната си поща, с която сте регистрирани на сайта. След това е нужно да отбележите отметката в полето, което проверява дали сте реален потребител. Щом системата се увери, че не сте робот, натиснете бутона „Продължи“. Букмейкърът ще изпрати на имейла ви активен линк. Имайте предвид, че той ще е валиден само 60 минути. След като го последвате, платформата автоматично ще ви насочи в панел, от който ще може да смените данните си.

форма за изискване на забравена парола
Форма за попълване на лични данни, за възстановяване на забравена парола

Необходимо е да въведете следната информация:

 • Потребителско име
 • Нова парола
 • Да повторите новата си парола

Помислете добре, преди да посочите новата парола. Опитайте се да измислите комбинация, която ще запомните лесно, за да си спестите тази досадна процедура за в бъдеще.

Чрез таен въпрос

съобщение за различни данни в уинбет

Ако изберете втория метод, ще може да промените настройките си, без да кореспондирате с букмейкъра по имейл. В този случай ще бъде нужно да попълните потребителското си име, а от падащо меню да посочите кой таен въпрос сте избрали при регистрацията си. Възможностите са:

 1. Какво е моминското име на майка Ви?
 2. Какво е името на домашния любимец от детството Ви?
 3. Какво е името на любимия Ви учител?
 4. Какво е името на първия президент, за когото гласувах?
 5. Къде завършихте колеж?
 6. Коя чуждестранна държава първа посетихте?
 7. Коя е любимата Ви храна?
 8. Кога за първи път използвахте интернет?
 9. Къде срещнахте съпруга/та си?
 10. В кой град започнахте първата си работа?

Нужно е да си спомните коя от тези опции сте използвали при регистрацията си и да въведете правилния отговор. Имайте предвид, че той трябва да бъде изписан по същия начин, по който сте го въвели, когато сте правили акаунта си. След въвеждането на отговора остава само да отметнете, че не сте робот. С натискането на бутона „Продължи“ ще изпратите данните към системата и тя ще ви насочи към панела, от който да промените информацията си.

Която и процедура по възстановяване да изберете, няма да имате затруднения. Ако все пак възникнат въпроси, винаги може да се свържете за поддръжка на клиенти в Уинбет.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 16 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение
 1. Anita Daneva
  Забравила съм си потребителското име как може да ми го възтановите
  02.05.2019 в 0:05

X