Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Верификация на сметка в Betfair

Видяно 74 пъти
верификация на сметка в Betfair

Какво знаете, повечето букмейкъри изискват потвърждение на личните ви данни. Това е така наречената верификация. Верификацията на акаунт в Betfair се прави, с цел да идентифицирате самоличността си. По този начин букмейкъра ще знае, че зад данните, които сте вписали в регистрационната форма стои реален човек и това сте Вие. Процесът по верифициране на сметката не е сложен и изисква от вас да добавите документ за самоличност, който съдържа личните ви данни. В следващите редове ще покажем как да направите верификацията за няколко минути, и да играете.

Посетете Betfair


Какво ще стане, ако не верифицирам акаунта си?

В случай, че не верифицирате сметката си в Betfair, то няма да може да изтеглите постигнатите печалби от вашите залози. Ако в продължение на месеци или година не преминете процедурата по идентифициране, има голяма вероятност да се наложат някои забрани за залагане и участие в хазартните игри предоставени в онлайн платформата на букмейкъра.


Стъпки за верификация на акаунта в Betfair

Ако влезете във вашата сметка ще получите съобщение от букмейкъра, което гласи “не бяхме в състояние да потвърдим напълно вашата самоличност от данните, които сте ни предоставили. Моля, качете копие от предната и задната част на вашия документ за самоличност“. Това значи, че трябва да сканирате вашата лична карта от двете страни и да я изпратите на букмейкъра.

моята Betfair сметка
Изглед от потребителска сметка в сайта на Betfair
 1. От менюто „Моята сметка“, което се намира в горния десен ъгъл на сайта изберете „Моята Betfair сметка“, за да влезете в акаунта си. Горе в дясно на новия прозорец, който ще се отвори пред вас ще видите черен бутон „Потвърдете вашата самоличност“, върху който е нужно да кликнете, за да се отвори нова страница, където да извършите исканата идентификация.

  Верификацията се извършва в две стъпки. В първия прозорец ще видите данните, с които сте се регистрирали в сайта. Ако последните съвпадат с данните написани на личната ви карта, то можете да натиснете бутона „Напред“, а ако искате да промените нещо, натиснете „Промени“.
 2. потребителски данни в Betfair
  Бутони за навигация „Напред“ и „Назад“
 3. Втората стъпка изисква от вас, да качите личните си документи. Ако нямате сканирано копие на личната карта от двете страни, можете да използвате вашата уеб камера, за да снимате документа, а ако вече сте сканирали личната карта и имате файл на компютъра директно можете да го приложите и изпратите на букмейкъра за броени секунди (виж снимката).
 4. прикачване на документи
  Прикачване на документи в сайта на Бетфеър
 5. След като качите документа за самоличност ви остава да изчакате определено време, за да ви верифицират. Приключването на процеса ще бъде отбелязано чрез писмо в електронната ви поща, където букмейкъра ще ви уведоми, че игралната ви сметка е верифицирана правилно.

Ако имате проблеми с верификацията на акаунта е нужно да се свържете с поддръжката на сайта чрез чат на живо, телефон или имейл адрес. Персоналът ще ви помогне да завършите процедурата успешно, така че да може да теглите печалбите си от игрите в уебсайта.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай