Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Видове електронни спортове в Betfair

Видяно 57 пъти
видове електронни спортове в Betfair

Електронните спортове представляват компютърни игри, при които един срещу друг застават реални съперници. За спечелването на дадена игра се борят самостоятелни играчи или цели отбори, а печелившите получават голямата награда. Сайтът на Betfair ви предоставя възможността да залагате на така наречените Esports като можете да попаднете на доста добри коефициенти.

В световен мащаб се организират състезания и турнири по електронни спортове с големи наградни фондове. Голяма част от букмейкърските сайтове предлагат този вид залагания на клиентите си, защото са атрактивни и ако наблюдавате внимателно големите отбори и играчи, то можете да се поздравите със солидни финансови успехи от вашите онлайн залози.

Посетете Betfair


Къде се намират електронните спортове в Betfair?

секция електронни спортове в Betfair
Изглед от секцията с електронни спортове в Betfair
  1. Влезте в betfair.com с вашето потребителско име и парола;
  2. В горния десен ъгъл на екрана, кликнете върху линка „Спорт“;
  3. Пред вас ще се покажат всички налични спортове. Първата опция е „Esports”, която ви води до страницата с електронни спортове. Кликнете върху нея и вижте предложенията;
  4. В новия прозорец се намират всички налични игри и състезатели, на които можете да залагате. Направете избора си и посочете печелившия знак за съответните играчи;

Какви електронни спортове предлага Betfair?

резултати от електронни спортове в Betfair
Секция с резултати от електронни спортове в Betfair

Букмейкърът е сложил най-известните състезания по електронни спортове в сайта си. Потребителите могат да избират между десетки от най-известните заглавия на игри. Информация за участниците може да намерите по интернет, за да придобиете по-пълна представа за тяхното развитие и успехите, които са постигнали в Esports дисциплините. А ето и кои са игрите, за които се борят различните състезатели по електронни спортове в Betfair:

  • Counter Strike: GO
  • Counter Strike: GO ESEA
  • Call of Duty;
  • Overwatch – League;
  • Global StarCraft 2 – League;
  • LOL – NA LCS Spring Split

Това са имената на игрите и известните турнири към тях. В сайта на букмейкъра ще видите датата на събитието, началния час и коефициентите към него. Тук клиентите имат право да избират само кой ще бъде победител в състезанията. Равенството не е сред възможните опции, както е при останалите видове спортни събития и състезания в онлайн платформата.


Какво е мнението ни за коефициентите на ESPORTS?

Коефициентите за електронните спортове, не са много по-различни от тези на останалите събития. И тук има фаворити и аутсайдери, така че стойностите се определят въз основа на демонстрираните качества за всеки индивидуален играч или отбор. Много често можем да видим почти изравнени коефициенти, което значи, че състезанието ще бъде по-оспорвано.
Разбира се, ако сме фенове на компютърните игри и гледаме електронни спортове по телевизията или интернет, то значи имаме реален шанс да се сдобием с печалба. Най-добре е да се търсят изненадите, защото при тях може да се сдобиете с доста стабилни печалби.


Нашето мнение за електронните спортове в Бетфеър

При всички положения Betfair заслужава похвали, че са дали възможност на клиентите си, да залагат на електронни спортове. Последните станаха популярни във всеки букмейкърски сайт, така че такава голяма компания няма как да не ги постави в платформата за залагания. Най-хубавото е, че имаме голямо разнообразие от предложения, така че да постигнем добри печалби благодарение на познанията си върху този интересен вид спортни събития.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай