Видове електронни спортове в Efbet

видове е-спортове в ефбет

Електронните спортове нашумяха в последно време, тъй като предлагат силни емоции на залагащите. Тези спортове представляват компютърни игри, в които един срещу друг застават играчи и отбори от всички точки на света. Efbet също предлага залози на електронни спортове от различни лиги и турнири. В букмейкърския сайт можете да залагате на най-известните заглавия на компютърни игри, които предизвикват интерес в клиентите на оператора.

 

На какви електронни спортове можем да заложим?

секция с електронни спортове в ефбет
Изглед от секцията с електронни спортове, които от Ефбет предлагат

Както споменахме и по-горе Efbet са предложили най-интересните турнири по електронни спортове. За да видите всички тях е достатъчно да изберете „Електронни спортове” от лявото меню със спортни събития. Пред вас ще се отвори секция с предстоящите двубои на различните отбори и състезатели. От вас се изисква да прогнозирате кой ще спечели срещите. А ето го и списъка с наличните ESPORTS в системата за залагания на едноименния букмейкър:

  • Counter Strike: GO
  • DOTA 2
  • LEAGUE OF LEGENDS
  • StarCraft 2
  • WarCraft 3
  • Heroes of the Storm
  • Overwatch.OGN OW

Игрите, на които можете да залагате са от различни жанрове. Най-често това са екшъни, стратегии и фентъзи заглавия, но в някои случаи може да откриете спортни и други игри. Ако сте следили внимателно представянето на участниците в най-известните ESPORTS турнири, то ще имате и по-голям шанс да вземете печалбата от реализираните залагания.

 

Какви пазари се предвиждат за електронните спортове?

И при електронните спортове, както и при обикновените съществува повече от една опция за игра. Така например играчите могат да залагат кой ще победи в игрите или кой ще завърши на второ място. Освен това са дадени възможности и като азиатски хендикап или други опции, които са обвързани с определената игра. Всички тях може да видите в специалния раздел за този вид спортни събития. Разбира се, по-завързаните пазари могат да ви донесат и по-големи печалби, защото коефициентите нарастват. Това значително повишава шансовете на любителите на ESPORTS да спечелят допълнителни средства, дори с минимален залог.

 

Електронни спортове на живо в сайта на Efbet

efbet електронни спортове на живо
Раздел с електронни спортове, провеждащи се на живо в сайта на Ефбет

Букмейкърът предлага още по-атрактивен начин да се забавлявате, като залагате на електронни спортове на живо. С напредъка на времето, коефициентите се променят към по-високи или по-ниски, което дава на потребителите възможности за добри печалби. И тук съществуват пазарите азиатски хендикап, първи победител и втори победител в игрите.
Клиентите на Ефбет могат да следят промяната на резултатите в електронните спортни събития директно от раздел „На живо”. Освен това се отразяват и всички промени на коефициентите. Живите залози на електронни спортове са много привлекателни, тъй като държат играчите в напрежение през цялото време при провеждането на състезание или цял шампионат.

Гледайте електронни спортове на живо

 

Какво е нашето мнение за електронните спортове?

Електронните спортове в Ефбет са поредното доказателство, че букмейкърът си пада по иновациите и съвременните видове залози. Самите ESPORTS придобиват невероятна популярност във всяка една държава, така че ние можем само да приветстваме идеята на хазартния оператор да вкара тези игри в сайта си. Надяваме се, че с времето ще се добавят и нови заглавия към този тип развлечения, за да можем да разгърнем потенциала си, и да прогнозираме събитията от всяка гореща точка, където се играят електронни спортове.

Видове електронни спортове в Efbet
Рейтинг 3.6 от 9 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *