видове виртуални залози в ефбет

Виртуалните спортове се наложиха в сайтовете за спортни залози. Те представляват компютърно генерирани събития, на които можете да залагате в реално време. Виртуалните залози не се различават от обикновените, тъй като и при тях съществуват коефициенти, различни пазари и опции за игра. От своя страна Efbet са предложили няколко много интересни игри, за да задоволят претенциите и на най-взискателните фенове на съвременните виртуални спортове.

Какви видове виртуални залози предлага Efbet?

Efbet е един от сайтовете, който предлага богата гама от виртуални залози. Клиентите могат да играят на някои от най-известните спортове във виртуална среда. В следващите редове ще ви запознаем с наличните събития, така че да знаете какво ви предоставя букмейкъра.

виртуални залози от ефбет
Снимка от раздел „Виртуални” на Efbet
  1. Футбол – царят на спортовете присъства задължително в раздел „Виртуални” на Ефбет. В тази секция се предлагат мачове от Англия, Италия, Франция, Испания и други точки на Европа. Обикновено един двубой продължава не повече от 3 минути, като те са разделени на две полувремена от 1.50 минути. Залозите се предават пряко чрез картина, която играчите наблюдават докато залагат. Графиката и звука са на високо ниво, което допринася за създаването на атмосфера, близка до тази на истинските футболни събития в уебсайта.
  2. Тенис – виртуалният тенис на корт се доближава до реалния заради невероятната картина и звукови ефекти на мачовете. Коефициентите са много добри и по нищо не отстъпват на тези от реалните събития. В този вид виртуални залози участват тенисисти от различни точки на Европа и света, за да можете да се чувствате комфортно, когато залагате на любимите си играчи.
  3. Евро Купа – това е футболен турнир, в който участват националните отбори от стария континент. Обикновено коефициентите тук са по-големи от стандартната футболна секция, така че имате шанс да постигнете солидни печалби, дори с по-малко заложени пари. Евро купата е много атрактивна и ще ви остави без дъх, когато играете на нея в уебсайта на Ефбет.
  4. Баскетбол – компютърно генерираните баскетболни мачове от NBA са истинска наслада за всеки играч. Най-хубавото е, че битките в най-големите зали са пресъздадени по уникален начин, а това ви позволява да се докоснете до истинската емоция от този популярен спорт. Тук присъстват всички отбори от „Националната баскетболна асоциация”, така че няма начин да не харесате залозите и изживяването, което тази част от виртуалните залози ви поднасят.
  5. Коне – в тази секция се предлагат залагания на конни надбягвания. Имената на жокеите са подредени в колонка, откъдето да избирате кой ще завърши първи или на едно от челните места. Хиподрумите са пресъздадени чрез триизмерна графика, а звука е повече от качествен. Виртуалните надбягвания с коне се славят с високи коефициенти и голяма доза адреналин.
  6. Кучета – надпреварите с кучета са едно страхотно и атрактивно изживяване за всеки залагащ. Просто изберете кое куче е ваш фаворит и заложете на високите коефициенти. Разбира се, и тук могат да се получат изненади, което значи, че е добре да проследите няколко състезания, преди да заложите. По този начин ще имате по-голям шанс да спечелите парична награда.

Кои пазари са достъпни при виртуалните залози?

Не си мислете, че във виртуалните спортове има изключения от опциите за залагане. При тях също съществуват разнообразни пазари, чрез които да увеличите коефициентите. Ако играете на футбол например ще можете да прогнозирате крайния изход, под/над голове, точен резултат или да използвате хендикап опцията. Това важи и за тениса и баскетбола, а при надбягванията с коне и кучета имате възможност да залагате на първите двама или трима финиширали, както и да определите кой играч или животно ще спечели надпреварата.

Сами виждате, че опциите са най-различни, а това ви позволява да печелите повече от залозите си. По-завързаните опции за залагане повишават коефициентите и ви създават още по-емоционално прекарване пред мониторите или дисплеите на мобилните ви устройства.

Заложете на Virtuals

Какво е мнението ни за виртуалните залози на Ефбет?

Виртуалните залози в букмейкърския сайт са на високо ниво. Разбира се, нямаше да е зле, ако операторът прибави и още няколко игри в раздела си, но това може да се случи и на по-късен етап. За сега ние адмирираме старанието на Ефбет, да предложи няколко от най-известните виртуални спортове на страниците си, като на вас остава да се възползвате от тях при желание.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *