видове залози на акумулатор в 1xbet

Вероятно всеки фен си спомня първите игри, с които е навлязъл в сферата на спортните прогнози. За повечето новобранци това са сингъли с нисък коефициент при категорично изявени фаворити. С натрупването на опит обаче всеки започва да обръща поглед към комбинираните прогнози. В този текст ще разгледаме какви възможности в тази област ще откриете в 1хbet.

Посетете 1xBET


Как да стигнете до видовете залог?

залог на акумулатор чрез опция за избор в 1хбет1хбет предлага изключително удобен начин, чрез който може да достигнете до предлаганите типове залози. От вас се изисква единствено да добавите желаните селекции във фиша си. Харесайте си среща, изберете конкретен пазар и натиснете върху коефициента, който съпътства предположението, с което желаете да играете. Направете това последователно за всички предпочитани селекции, които искате да влязат във фиша ви.

След това трябва да насочите внимание към долната му част, където ще забележите поле „Тип Залог“. По подразбиране съставените в талона събития се зареждат в Акумулатор. От падащо меню обаче може да разгледате всички останали опции.

Хубавото е, че няма да се налага да правите сложни сметки, за да прецените как точно да играете. След като изберете типа залог, системата автоматично ще изчисли колко може да спечелите.


Типове залози от 1хbet

1хбет предлага приятно разнообразие от различни типове залози, с които може да поставите прогноза. Платформата ще ви позволи да комбинирате селекции от най-различни спортове и дивизии.

  • Акумулатор или така наречената „Права колонка“ е корелация, при която залагате обща сума за развръзката на две или повече събития. Печелите, само ако всичките ви прогнози се окажат верни.
  • Щастлив залог е тип игра, при която образувате редица прогнози само от няколко селекции. Играете едновременно за сингъл на конкретните събития и с комбинации между всяко от тях. Броят на селекциите във фиша ви определя от колко комбинации ще се състои Lucky залогът ви. Печелите, ако поне една от прогнозата ви се окаже вярна.
  • При Верижния залог вие съставяте талона си от две или повече сингъл събития. Ключовият момент тук е да уцелите правилната подредба на срещите, тъй като успехът на първата ви прогноза е от съществено значение. От нейната печалба се генерират средства за останалите предположения и ако сте подредили правилно селекциите си, може да излезете на печалба, дори да не познаете всяка от тях.
  • Антиакумулатор е една от любопитните възможности, които 1xBet ви предоставя. Тук сте на печалба, ако сгрешите прогнозата си за някое от наредените в акумулаторна връзка събития.
  • Системата е един от предпочитаните методи за игра. Може да се възползвате от него, ако добавите в талона си поне три селекции. В този случай платформата ще ви позволи да играете с 2/3. По този начин намалявате риска и се договаряте с букмейкъра да спечелите, ако поне две от трите ви предположения излязат верни.
  • Патентният залог се образува от всички възможни комбинации между различните събития във фиша ви. Класическият патент се съставя от три селекции, които формират помежду си общо 7 залога: 1 троен, 3 двойни, 3 единични. Добавяйки повече от три предположения, вече играете с Патент Пермутация, но принципа за сформиране на залозите остава същият. Печелите, ако дори една от прогнозите ви се сбъдне.

Какво е полезно да знаете?

Няма как да не отбележим, че 1xBet предлага наистина любопитни възможности за игра, които могат да задоволят капризите и на най-претенциозните играчи. Дори да сте нови в тази сфера, не се притеснявайте да изпробвате различните залози. Важно е обаче да се информирате добре, преди да предпочетете някой от тях.

Полезното в случая е, че системата ще изчисли за вас възможните печалби, но поне в началото е добре да знаете как точно се формират стойностите. С течение на времето ще натрупате опит и ще виждате кой е най-удачният вариант за игра с различните събития.

Добре е да знаете още, че някои от промоциите на 1хбет не се предлагат за типовете залози, различни от сингъл и акумулатор. Същото важи и за застраховките, така че проучвайте добре различните условия, преди да поставите прогнозата си.

Видове залози на акумулатор от 1xbet
Рейтинг 4.0 от 17 мнения

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 21 февруари 2018, последна промяна на 16 юли 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *