Петър Борисов

Виляреал с две интересни нови попълнения в рамките на един ден

Видяно 7 пъти
Виляреал привлече две нови попълнения за един ден

Отборът на Виляреал финишира на пето място сезона в испанската Примера Дивисион. Тимът обаче явно има по-големи амбиции и вече работи по тях за предстоящата нова кампания. След като назначи Унай Емери за наставник, той вече действа по селекцията в клуба и привлича нови обещаващи попълнения. В рамките на днешния ден към „жълтата подводница“ се присъединиха двама нови.

Франсис Коклен преминава във Виляреал от Валенсия, където изкара последните близо два сезона. За него ще бъдат платени общо 8.5 милиона евро. Той изкара и половин сезон под ръководството на Унай Емери от периода на двамата в Арсенал.

31 – годишният Дани Парехо също се присъедини към състава на Виляреал. Доскоро той бе капитан на Валенсия, но разтрогна договора си след 9 години в клуба. Халфът се присъединява към новите си съотборници като свободен агент. Интересното е, че той също беше привлечен във Валенсия от Унай Емери, който по това време водеше тима на „прилепите“.

Така в рамките само на ден новият френски наставник на Виляреал взе под крилото си две обещаващи имена, с които вече е бил заедно в други клубове и се надява да му помогнат да направи от „жълтата подводница“ още по-добър отбор. Наскоро в състава дойде и младата японска надежда Такефуса Кубо. 19-годишният плеймекър пристига под наем от Реал Мадрид.

Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 12 август 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!