Виртуален футбол – едно вълнуващо изживяване

Какво представлява Виртуалния футбол?

Виртуалният футбол, който може да намерите при различните букмейкъри, представлява компютърно генериран мач между 2 отбора. Букмейкърите използват примера от реалната ситуация във футбола и създават виртуални лиги, виртуални отбори и виртуално класиране. Освен виртуални първенства обаче, може да срещнете и мачове за виртуални купи, виртуално Европейско или Световно първенство! Някои букмейкъри използват една и съща платформа, за да предлагат залози на виртуален футбол, но не при всички тя е еднаква.

залози на виртуален футбол

Един виртуален двубой протича в рамките на малко над 3 минути или около това време. Обикновено, един виртуален мач се провежда в 2 полувремена по минута и половина с кратка почивка между тях. По този начин, всеки от вас разполага с възможността да залага на различна виртуална среща на всеки 3 минути. Залози на виртуален футбол предлагат повечето големи букмейкъри, които са достъпни и за нашата страна.

Какво още предлага виртуалния футбол?

Вече сте наясно с това, което представляват виртуалните футболни мачове, но букмейкърите предлагат още специални функции за залозите на виртуален футбол, които могат да бъдат единствено в полза на клиентите. Ето и кои са основните характеристики на виртуалния футбол:

Пряко предаване – букмейкърите, които предлагат залози на виртуален футбол, разполагат със специален прозорец, където може да проследите в реално време как се развива самия мач. В рамките на около 3 минути се провежда една футболна среща, а аналогия може да се направи с някоя компютърна игра по футбол. Има имена на отбори, имена на играчи, схема, статистика и имате шанса да видите как се развива виртуалния мач, какъв гол се бележи или какви пропуски се правят, както и времето, в което се намира срещата.

Коментар на живо – освен картината в реално време, виртуалните срещи са съпроводени и със звук, наподобяващ атмосферата на стадиона в реална футболна среща. Но, например, при виртуален футбол bet365 разполагате и с коментар на български език за самата среща! Не при всеки букмейкър коментара е наличен, но звука и атмосферата ги има.

Статистика на живо – по време на провеждането на самия виртуален мач, има област, която показва събитията от срещата. Вие виждате кога е началото на мача, в коя минута има гол или картон, както и кога е сложен краят на виртуалния мач.

Както сами се убеждавате, виртуалният футбол и начинът, по който се предлага от букмейкърите, наподобява реален мач по футбол. Бързото развитие на виртуалните срещи и прекрасния начин, по който можете да ги проследите, ги правят доста привлекателни за залагащите и затова те са толкова предпочитани. Освен начина, по който се провеждат, възможните пазари за залог и коефициентите на виртуални срещи, отново се образуват по начин, който наподобява реалността!

Пазари и залози на виртуален футбол

Както вече споменахме, възможните залози на срещи от виртуалния футбол наподобяват пазарите, които букмейкърите предлагат за реални фуболни събития. По този начин на виртуална футболна среща може да заложите за: победител в мача, точен резултат, под/над брой голове, хендикап залози и много други. Това са най-основните пазари, които ще срещнете при виртуалния футбол, но не са всички.

вритуален футбол - пазари и коефициенти

При различните букмейкърски компании може да намерите още залози на пазари, като: точен брой голове, двоен шанс, кой ще отбележи следващ гол, залог за победител в първото полувреме. Събитията може да са виртуални, но парите, които залагате и печалбите, които евентуално може да спечелите са напълно реални и веднага се превеждат по вашата сметка. Други интересни пазари за залог се предлагат от виртуален футбол еврофутбол, чиято платформа се нарича Спорт Макс. Там може да заложите на пазари, като Първо полувреме/краен резултат, 1-ви голмайстор за отбор (избирате номер на играча), както и на вече споменатите видове пазари. Чрез залози на виртуален футбол на живо, може да постигнете доста добри печалби, стига да сте спокойни в своите залози и да изградите правилната стратегия на игра.

азиатски хандикап при виртуалните мачове

Каква стратегия и прогнози да използвате?

Най-добрата „виртуален футбол” стратегия, която може да използвате, се базира на статистическата информация, която букмейкърите ви предлагат. Припомняме ви, че разполагате с класирането на отборите, което включва точки, брой голове, както и статистика, която сравнява двата съперника с показателите им от мачовете един срещу друг или т.нар. “head-to-head” статистика.

Работата е там, че всичко е виртуално и няма как да прецените моментната форма, липса на основни играчи и евентуални проблеми, които присъстват в реалните футболни отбори и се вземат под внимание, когато правите вашите прогнози за истинските мачове. Но, така или иначе, в реалността съществуват и стратегии на залог единствено на база статистическа информация, когато не познавате двата отбора, така че прогнозите на база статистика изобщо не са нещо лошо, което трябва да избягвате.

Предимства и недостатъци

Предимства при залозите на виртуален футбол

Поради лесното изпълнение, залозите на виртуален футбол се провеждат по всяко време в букмейкърските сайтове, като по този начин винаги ще има на какво да залагате, ако в момента няма мачове на живо или не ви допадат;
Срещите се провеждат в рамките на близо 3 минути и така доста бързо разбирате дали сте спечелили или не;
Провеждат се със статистика на живо, пряко предаване на живо и дори някъде с коментар на мача, което допринася за атрактивноста при залози на виртуалния футбол;
Разполагате със статистика, която ви помага да определите вашия залог;
Имате достатъчно видове пазари, на които може да залагате.

Недостатъци при залозите на виртуалния футбол

Вашите прогнози и стратегия на залог могат да се базират единствено на статистиката, което в определени граници си е ограничение във възможностите, по които да прецените залога си;
Не познавате отборите, които са виртуални и по този начин, понякога наглед сигурния, по-нисък коефициент на даден пазар, може да се окаже подлъгващ и да не спечели;
Не изпадайте в ярост, ако направите няколко неуспешни залози на виртуален футбол, понеже факта, че мачовете се провеждат през 3 минути, може да ви накара да продължите с не добре осмислените си залози и да продължите със загубите. Този недостатък обаче, няма как да се случи, ако сте спокойни и правите смислени залози.

Защо да залагате на виртуален футбол?

Може да започнете със залозите на виртуален футбол с цел забавление. Хубавото е, че по всяко време букмейкърите предлагат срещи от своите виртуални футболни лиги. Препоръчваме ви в началото да не бързате със залози на виртуален футбол с големи суми пари. Опипайте почвата и вижте дали има някакви тенденции, които се получават, за да имате по-големи шансове за успешни залози/

Виртуалния футбол ви предоставя едно приключение в света на онлайн залозите, което е изпълнено с емоции, срещащи се и в реалните футболни мачове! Виртуалния футбол е за забавление, но също така е възможност за правене на залози, когато няма интересни за вас реални събития. Виртуалния футбол може да се превърне в предпочитано за вас хоби, от където да правите доста прилични печалби. Като начало, може да се запознаете с водещите букмейкъри, които сме представили в Efirbet, за да научите къде са налични залози на виртуален футбол, след което спокойно може да пристъпите към залозите на виртуални мачове, като най-важните стъпки са да проучвате отборите от предоставената ви статистика, както и да сте разумни по време на залаганията.

Виртуалния футбол е страхотна възможност да се забавлявате, да запълните времето си или да го превърнете в основен вид залог, който да ви носи приходи, а нашият екип ви желае много успешни залози и печалби от виртуални футболни срещи!

Виртуален футбол – едно вълнуващо изживяване
Рейтинг 0.0 от мнения

Едно мнение за “Виртуален футбол – едно вълнуващо изживяване

Публикувай коментар
  1. Alaksandar
    15.09.2018 в 17:21

    Залагам на виртуалния футбол над и под залагания често се случва да ми излиза но като вляза в серия загуби Не знам какво да правя че за да върна загубите играя с малко пари по лев,2 Ако може да ми кажете не съм сигурен мартингейл дали действа

    0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *