Опции за залози и видове виртуални спортове в сайта на Palms Bet

виртуални спортове в Палмс Бет

Ако сте почитател на Палмс Бет, най-вероятно вече знаете, че букмейкърът обогати своята колекция от предложения с още една нова категория, а именно „Виртуални“. Подготвяйки този материал бяхме приятно изненадани от нещата, които открихме, затова без да губим повече време бързаме да сподели с вас всичко най-любопитно около най-новия раздел „Виртуални спортове“.

Вход в Palms Bet


Въведение във виртуалните спортове

Влизайки в сайта на Палмс Бет и попадайки на категория „Виртуални“ ще бъдете посрещнати от десет на брой виртуални спорта, които са компютърно генерирани. Картината и звукът са с перфектно качество, затова ако имате някакви проблеми, прекъсвания или други затруднения с предаването на живата картина за определено събитие ви съветваме да проверите своята инернет връзка.

Както навсякъде другаде и тук късметът не е никак за подценяване. Tова засилва тръпката и ще останете в очакване до последно. И като заговорихме затова е редно да споменем, че всъщност търпението ви няма да бъде подложено на продължителни тестове. Всъщност това е и едно от основните предимства на виртуалните спортове. Всяка среща е с продължителност две до три минути, след изтичането на които ще можете да разберете какви са резултатите. Имайте предвид, че към момента залози на живо не се предлагат. Това означава, че ще се наложи да разгледате програмата на Палмс Бет и да решите за кое от предстоящите събития ще направите залог преди да са стартирали. В случай, че сте фенове на анализите и искате да се информирате за някое минало събитите, имате тази възможност. Така ще можете да разберете кои са печелившите пазари, а също така и коефициенти.

Друго, което ще ви бъде от полза е подробното ръководство. Неговата цел е да ви информира добре за всяка една от виртуалнте игри и да придобиете ясна представа за това как се поставя залог. Ако сте любопитни и държите да го прочетете, то единственото, което трябва да направите е влизайки в сайта на букмейкъра, посещавайки категорията с витртуални спортове да насочите вниманието си към дясната част, където ще видите помощна икона „Help“. Избирайки я, вие вече имате достъп до пълната информация и можете да научите всичко онова, което ви вълнува относно всеки един от предлаганите електронни спортове.


Как да намерим секцията и какви видове спортове се крият в нея?

навигация до виртуалните спортове в Палмс Бет
1 – Избор на категория „Витруални“
2 – Видове вируални спортове в Palms Bet

От екранната снимка по-горе виждате как лесно можете да достъпите секция „Виртуални“, но нека все пак накратко в три основни стъпки опишем това:

 1. Влезте в официалния сайт на букмейкъра.
 2. Насочете се към основното меню в централната част на сайта, разположено най-отгоре.
 3. Натиснете върху четвъртата хипервръзка, която е „Виртуални“.
 4. Вие вече се намирате в страницата с виртуални спортове на Palms Bet.

След като вече сте тук, ще можете да се насладите на цели десет вида електронни спорта, които имат подробни указания и правила (в ръководството), различни опции, катрина на живо и много добър звук, допринасящи за реалистичното усещане по време на срещата. По наше мнение разделът има все още накъде да се развие, но определено като за ново попълнение не можем да отречем, че Palms Bet са се справили повече от чудесно.

Нека разгледаме пълния списък с предложения, които можете да изпробвате, посещавайки секцията:

 • футбол;
 • тротинг;
 • тенис на маса;
 • състезателна рулетка с коне;
 • стрелба с лък;
 • надбягвания с хрътки;
 • конни състезания;
 • кено;
 • бадминтон;
 • автомобилни състезания;

Залози на виртуални спортове

залог на виртуален спорт в Palms Bet
Изглед от фиша за извършване на залог на виртуален спорт в Палмс Бет

Ако имате вече ясна представа кой е спортът, който е вашият фаворит, то единственото, което ви остава е да направите своя виртуален залог във вашия заложен фиш. Преди това обаче, имайте превдив, че ще ви е нужна регистрация. В протвен случай, пред вас на екрана, под електронния спорт, който наблюдавате ще изскочи съобщение гласящо „Вие сте в демо режим“.

Да приемем, че вече имате акаунт и сте влезли в него. Достъпвайки раздела с виртуални спортове и избирайки най-желания от вас ви остава да направите само още 4 неща, а именно:

 1. Избор на спорт или игра;
 2. Посочване на събитие;
 3. Маркиране на залог;
 4. Даване на точен размер за всеки един залог (погледнете полето „Заложен фиш“);
 5. Потвърждаване на направения залог (натиснете зеления бутон „Напр. Зал. ✓„).

Финални думи

Kaкто и сами можете да се убедите, от Палмс Бет са се постарали да ви предоставят възможно най-доброто от света на виртуалните спортове. Разбира се, че като нов раздел има накъде още да се развива, но ние сме впечатлени, че въпреки множеството ни тестове, секцията ни се стори повече от доста добре разработена. Личи си, че екипът на букмейкърската компания се е пострал да включи едни от най-популярните и търсени събития за своите играчи. Не срещнахме и затруднения при поставянето на залог. Ето защо смятаме да дадем заслужени 9 от 10 точки на раздела, тъй като смятаме, че трябва да се стимулира усилието и представянето.

Ако вие имате идеи и предложения, можете да ги споделите по-долу в секцита с коментари. Ще се радваме, ако сме ви били полезни и нямаме търпение да научим какви са вашите впечатления от витуалния раздел на Palms Bet.

Посетете Палмс Бет

Опции за залози и видове виртуални спортове в сайта на Palms Bet
Рейтинг 4.5 от 2 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *