Bet365 е букмейкър, който развива отговорна политика към своите клиенти. В това число не влиза единствено подсигуряването на техните данни и транзакции, а и грижата за умерения характер на играта им. Израз на този стремеж е програмата за Разумно залагане, която компанията развива. Тя предлага на потребителите опции за превенция, една от които е възможността за временно преустановяване на достъпа до сайта.

Преустановете достъпа си

Как да ограничите достъпа си до Бет365?

Процедурата по временно преустановяване на достъпа в сайта на Бет365 е улеснена и може да се приложи моментално.

 1. Първата стъпка е да влезете в акаунта си и да достъпите профилното меню в горната дясна част на сайта.
 2. Щом вече сте там, следвайте стъпките през различните менюта: Клиенти -> Вашата сметка -> Контроли за Разумно залагане -> Временно прекъсване.

  Навлизайки в тези подраздели, ще достигнете желаната функция. За да я включите, ще трябва да посочите за какъв период от време искате да я активирате. Това става от падащо меню с четири възможност:
  • 24 Часа
  • 48 Часа
  • 7 Дни
  • 30 Дни
 3. Щом сте готови с избора си и натиснете „Продължи“, системата ще изиска от вас да въведете паролата си. Потвърждавате избора си чрез бутона „Временно“. Ако размислите, натиснете „Отказ“ или просто затворете прозореца.

Какви са опциите ви след това?

Щом преустановите достъпа си до сайта, вие няма да можете да захранвате Bet365 акаунта си или да играете в сайта на букмейкъра. Това ще стане възможно, чак след като изтече периодът, който сте посочили в настройките на функцията. Дори впоследствие да размислите и да поискате от отдела по поддръжката да възстанови достъпа ви преждевременно, операторите няма да ви съдействат в тази насока. Имайте предвид, че тези мерки се взимат за ваше добро.

Ако имате неуредени залози, които следва да се решат през периода, в който сте ограничили достъпа си, не се притеснявайте. Всички евентуални печалби ще пристигнат в акаунта ви и ще ви очакват. Докато сте преустановили достъпа си не можете да играете и депозирате, но може да теглите пари.

Кога е добре да спрете временно достъпа си?

Вероятно няма играч, който да не е попадал в спирала от неуспешни прогнози. Залогът се оказва неуспешен, правите нов, за да възстановите загубите. Сигурни сте, че следващата прогноза ще ви изправи на крака, но печалбата така и не идва. Именно в този момент е добре да се възползвате от възможностите на контролите за Разумно залагане и да преустановите достъпа си до сайта. Както самият букмейкър посочва, това ще бъде за вас „почивка от залозите“. Тя ще ви даде шанс да наредите мислите и приоритетите си и да се отърсите от лошия период, в който сте навлезли.
Временното прекъсване е функция, която може да ви спести много неприятности и поражения във финансов и личен план. Бъдете отговорни играчи и я имайте предвид. Ако залозите вече не са забавление, а пораждат напрежение, съветваме ви да ги преустановите за известно време. Хубавото е, че Бет365 ви дават чудесна възможност за това.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *