Мария Костадинова

Бонус от 5 лв. с офертата „Всеки ден“ на PalmsBet

Видяно 86 пъти
бонус всеки ден в Палмс Бет

В раздела с промоции на PalmsBet ще намерите офертата “Всеки ден”, която ви позволява да спечелите 5 лева под формата на бонус, ако разпознаете кой е футболистът на снимка, която букмейкъра е предоставил за вас. Ежедневно в сайта ще се избира на случаен принцип един играч, който е познал състезателя, и ще му се връчи специалната допълнителна сума от 5 лева.

За да се включите в играта, трябва да сложите отметка на името на футболиста под неговата снимка и да впишете валиден мобилен телефон за връзка, както и потребителското име, с което играете. За да видите, дали сте спечелили бонус от 5 лева, е нужно да кликнете върху меню “Резултати”, което се намира в предвидената секция към играта “Всеки ден”.

Вход Палмс Бет


Какви са правилата към тази промоция?

Palms Bet оферта 'Всеки ден'

Правилата към промоция “Всеки ден” не са никак сложни, както ще се уверите от това, което ще напишем в следващите редове. Все пак трябва да знаете, че тези пет лева се дават като безплатен залог, с който може да играете, но не и да го изтеглите във вид на печалба. По-долу ще видите кои са основните условия, така че да получите пълна представа за този бонус.

  • Играчът трябва да отговори на въпроса “Кой е футболистът на снимката?” като за целта са предвидени три възможни отговора. Сложете отметка на един от отговорите;
  • Всеки потребител в сайта на PalmsBet може да се включи в промоцията ежедневно;
  • Потребителят, който ще грабне бонуса, се определя на случаен принцип;
  • За да разиграете безплатният залог от 5 лева, е нужно да ги заложите на футболна среща. Ако например заложите бонуса на мач с коефициент 5.00, то сметката, която трябва да си направите е следната (5.00 безплатен залог х коефициент 5.00 = 25.00 – 5 лева безплатен залог = 20.00 лева) последното е печалбата, която ще получите;
  • Ако не разиграете офертата до 30 дневен период, то тя ще бъде премахната;


Нашето мнение за бонуса “Всеки ден”


Офертата не е никак лоша, но трябва да сте късметлия, за да ви изберат. Ако все пак получите безплатен залог от 5.00 лева, то нищо не ви пречи да го инвестирате, и да се опитате да спечелите по-голяма сума. Няма спор, че и тази оферта спада към интересните, които PlamsBet предлага на потребителите си. Ние оставаме с добро мнение за бонуса и го оценяваме високо. Aко обаче искате да разгледата и останалите бонуси на Palms Bet, можете да го направите. Със сигурност ще намерите някои доста интересни предложения, които заслужават вниманието ви.

Посетете Palms Bet

Мария Костадинова
Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувай коментар
Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!