Всеки може да се научи да залага онлайн

Всеки може да се научи да залага онлайн

Когато започнах да се занимавам с онлайн залози нямах никаква представа какво да правя.

Започнах да влизам през работещ линк за Спортингбет само за да докажа на половинката си, че не е чак толкова сложно да се научиш да следиш футболните срещи и да познаваш резултата.

Допреди да започна с онлайн залозите дори не се интересувах кой знае колко от спорт, а футболните срещи ги гледах само защото половинката ги следеше.

Когато обаче приятеля ми ме засегна на тема ”жените не разбират от футбол” реших да му покажа кой разбира и кой не.

Затова потърсих информация в сайтове като Efribet.com, където изчетох всички ревюта на водещите букмейкъри като Спортингбет, Бет 365, Efbet, за да се запозная с условията им и да реша къде искам да залагам.

След това внимателно прочетох прогнозите на специалистите, проследих футболните срещи и резултатите и едва тогава започнах да залагам онлайн.

В началото бях предпазлива, тъй като ми трябваше време, за да добия ясна представа как да залагам, за кое спортно събитие, какво да следя, но след време станах по – уверена и днес мога да кажа, че залозите онлайн са сред любимите ми занимания.

Някой от редовните играчи играят, за да спечелят непременно, но за мен залозите са нещо, което ме разтоварва и забавлява. Самото предизвикателство, следенето на живо на футболните срещи и познаването на резултата ме карат да се чувствам добре и да се забавлявам с всеки един залог. Понякога успявам да позная резултата и тогава удоволствието разбира се е по – голямо, но и да не успея, лично за мен не е от голямо значение.

Залагам само при водещи букмейкъри като Бет 365, Efbet или Спортингбет, не правя необмислени залози и се наслаждавам на всяка една минута, в която залагам онлайн.

Днес си мисля, че трябва да съм благодарна на половинката, че ме провокира да започна да залагам онлайн редовно.

Бонус
Процент
Мин. Депозит
Мин. Коеф.
Efbet
200 лв.
100%
10 лв.
1.20
Вземи 200 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Winbet
100 лв.
200%
-
1.30
Атанас Танев

Автор Атанас Танев

Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Публикувано на 05 май 2016, последна промяна на 30 март 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X