Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Финалът за Купата на Гърция отложен заради планувани безредици

Видяно 18 пъти
Възможни безредици отложиха финала за купата в Гърция

Финалът за Купата на Гърция е отложен заради страх от фенски безредици. Двубоят, до който стигнаха отборите на АЕК Атина и Олимпиакос, трябваше да се проведе тази неделя 26.07.2020 на стадион „Георгиос Камарас“ в гръцката столица. От Гръцката футболна федерация решиха да отложат мача и заявиха, че ще се реши тепърва за нова дата и вероятно за нов стадион, на който да се проведе събитието.

Поводът за отлагането е това, че в понеделник 20.07.2020 полицията е открила приготвени коктейли Молотов и бейзболни бухалки в парк, който се намира близо до стадиона. По принцип гръцките привърженици са достатъчно фанатизирани, като и преди сме ставали свидетели на множество безредици от различен тип между тях и с тяхно участие. Този път от местната федерация и полиция решиха да се презастраховат в опит да секнат размириците покрай двубоя на двата гранда.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай