William Hill Ревю и Линк от България

£30 Бонус за Нов играч
Efirbet
Публикувано от: EfirbetАктуализирано на: 24 април 2023
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
7 тематични статии
Сравнения с други оператори
8 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 7 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Въведение

Историята на букмейкърската компания започва през далечната 1934 г., когато тя била създадена от едноименния собственик. Господин Уилям Хил стартирал бизнеса с предлагане на пощенски и телефонни залози. Компанията била базирана във Великобритания. Близо 30 години по-късно пунктовете за залози станали легални и William Hill започнала да отваря все повече букмейкърски пунктове, което било от изключителна важност за бъдещото развитие на компанията. След като основателят починал, компанията няколко пъти сменяла своите собственици.

През 1989 г. William Hill има 1800 букмейкърски пункта. 9 години по-късно бизнесът заработил и онлайн, след като бил създаден сайт за спортни залози. През 2000 г. заработва и онлайн казиното на компанията, което също влиза в портфолиото от възможности. През 2002 г. William Hill излиза на стоковата борса в Лондон, като една акция струвала около $2,80. През следващите години компанията придобива някои конкурентни наземни пунктове, както и такива в онлайн пространството. По този начин тя продължава да се развива и се превръща в един от най-доказаните букмейкъри в целия свят. Има издадени лицензи от комисиите по хазарта на Великобритания и Гибралтар.

William Hill има повече от 16 000 служители, разположени в международни офиси. Наземните обекти за залози са над 2300 във Великобритания и Ирландия. Компанията е била сред основните спонсори на редица големи събития и отбори, сред които английската Висша лига, купата на Шотландия, националният отбор на Шотландия и други. С повече от 3 милиона активни клиенти, William Hill е едно от най-сериозните имена в света на букмейкърите. Компанията е сред най-добрите иноватори, като се стреми не просто да бъде лидер в своята сфера, а и да налага тенденциите.


Как да се регистрираме?

За да създадете своя акаунт в системата на William Hill, трябва да предоставите информация за вас и предпочитанията ви за акаунта. Това става през регистрационната форма в сайта, която ще видите при избиране на бутон „JOIN”. Той се намира в горния десен ъгъл на страницата. Трябва да попълните следните данни:

 1. Лична информация – име и фамилия, дата на раждане, имейл адрес и мобилен номер;
 2. Адрес – имате възможност да изберете своя адрес, започвайки да го въвеждате, или другият вариант е да изпишете собственоръчно следните полета: град, адрес, държава, пощенски код;
 3. Информация за акаунта – потребителско име, парола, таен въпрос, таен отговор, валута. Ако разполагате с наличен бонус код, от който искате да се възползвате, трябва да го въведете в полето „Promo code”. Може да настроите лимит на депозирана сума още сега или на по-късен етап, през настройките на вашия акаунт.

След като сте готови с попълването, изберете бутон „Agree and Join” и вашата регистрация ще бъде създадена. Ето и как изглежда формата за регистрация в сайта:

william hill регистрация
Регистрационна форма в Уилям Хил

Приемат ли се регистрации от България?

Регистрациите от България в сайта на William Hill не са позволени! Това е така, защото компанията все още няма издаден лиценз от българска страна, с което услугите ѝ да бъдат налични за родните играчи.

Има ли алтернативен линк за William Hill (WH)?

Ако по някаква причина официалният сайт на компанията – WilliamHill.com, не е достъпен за вас, може да опитате някой алтернативен достъп. Такива са следните адреси:

 • williamhill.com.au
 • williamhill.es
 • williamhill.it

Като цяло не са ви необходими мирър линкове, защото България е премахната от списъка с държави, които се показват в регистрационната форма.

Как се активира акаунтът в WH?

След като завършите процеса по регистрация във формата на сайта, ще бъде нужно да посетите въведения имейл адрес. Там ще намерите съобщение от компанията, което съдържа актуален линк. Трябва да кликнете върху линка, за да активирате своя акаунт.

Верификация на акаунт преди теглене на парите

Политиката на компанията е такава, че изисква от всеки един клиент да се верифицира. За целта, трябва да представите личен документ, в рамките на 72 часа след първия ви депозит. Верификацията се извършва с някой от следните документи: паспорт, шофьорска книжка, лична карта или акт за раждане.

Възстановяване на забравена парола

Когато изберете бутон “Login”, но сте забравили вашата парола за вход, трябва да натиснете върху бутон “Forgot your username/password?”. За да възстановите вашата парола, в новата страница селектирате “Forgotten Password?”. В полето въвеждате потребителското си име и на имейла си ще получите възстановената парола.


Ревю на сайта William Hill – Дизайн и Структура

В началната страница на сайта няма да намерите нищо излишно. В най-горната лента, до логото на компанията, се намира основното меню с категориите в сайта. Срещу тях са бутоните за вход в системата и регистрация. В централната част на екрана ще видите някои от най-интересните предложения на WIlliam Hill, от към бонус оферти, или нововъведения в сайта. По-надолу има още информация за характеристиките и предложенията на букмейкъра.

В най-долната част се разполага допълнителна информация за компанията и лиценза, с който оперира. Дори във вътрешните раздели, структурата на сайта е доста добра и впечатление прави лесната ориентация. Определено William Hill предлага потребителски настроен интерфейс с лесен достъп до всяко едно от ключовите места в сайта.

william hill начална страница
Подробно разглеждане на дизайна и структурата на Уилям Хил

Спортни залози

За да откриете спортните предложения на William Hill, ще трябва да достъпите раздел „Sports” от основното меню на сайта. Разнообразието наистина е голямо и включва повече от 30 отделни спортни дисциплини. Сред тях са тенис, крикет, баскетбол, бейзбол, голф, хандбал и много други. Букмейкърът е създаден във Великобритания, а това е достатъчна причина за наличието на два от най-популярните спорта на Острова – конни надбягвания и гонки с кучета.

Няма как да пропуснем и футбола, понеже това е един от най-широко предлаганите спортове в сайта на William Hill. Само за него, годишно предлаганите събития в сайта са 60 000! Пълната гама от спортове, която ще откриете в предложенията на William Hill, превръща компанията във водещ спортен букмейкър за целия свят.

Предлагани пазари и опции за залози

Нито един спорт нямаше да има толкова голямо значение, ако за неговите събития не се предлага достатъчно пазари. Изобилието от възможности в сайта на William Hill е налице. Като за начало, нека отбележим, че букмейкърът покрива много голяма част от държавите и първенствата, за които могат да се намерят възможности за залог. За футболни събития са налични повече от 80 пазара за залог. За някои мачове достигат дори до над 120!

Сред наличните пазари ще намерите стандартните такива за краен резултат, под/над голове, точен резултат и други. Съществуват обаче и други пазари, като 5-минутни залози, пазари за полувреме, различни хендикап и Азиатски Хендикап възможности. Опциите за тенис събитията също са доста разнообразни. Те включват залози за краен победител, залози за сет, точен резултат, общ брой точки и други.

За останалите спортове, разнообразието от налични пазари също е доста голямо. Впечатление правят възможностите за конните надбягвания и гонките с кучета, където имате огромен избор. Не само от към събития, но и от към възможни пазари, на които да заложите.

Какви са коефициентите на William Hill?

Коефициентите, които ще намерите за предлаганите от William Hill събития, са едни от най-добрите. В много от случаите за залози на футболни, баскетболни или срещи от други спортове, компанията предлага топ коефициент. Няма как да го направи за всяко събитие, но за много пазари това е така.

Впечатление ни направи, че компанията предлага висок коефициент за фаворита в даден мач. За аутсайдера обаче ставките, в повечето случаи, са доста по-ниски от предлаганите в други букмейкърски къщи. Коефициентите за под/над голове или точки, които William Hill предлага, също са много високи.

Редно е да споменем и надбягванията, които също получават основна роля сред предложенията на компанията и предлагат високи коефициенти.


Бонуси: заложи £10 вземи £30 бонус с бонус код: P30

Една от водещите бонус промоции за новите клиенти на компанията е възможността да получат допълнителни 30 паунда или евро, в зависимост от валутата на вашата сметка. За да се класирате за тази оферта, трябва да въведете промо код P30 в съответното поле, когато се регистрирате. След това, като заложите за първи път поне £10, ще получите 2 безплатни залога на стойност 15 паунда. Доста добра възможност за всички нови клиенти на William Hill, които трябва да се съобразят и с правилата на тази оферта.

Квалифициращият първи залог, който е нужно да направите, трябва да бъде на селекция или селекции с поне 1.50 коефициент. Тогава ще получите своите безплатни залози. С тях ще може да направите 2 залога на стойност £15. Имате време от 30 дни, за да осъществите залозите. Имайте предвид, че ако някой от тях бъде успешен, ще получите само чистата печалба от залога. Не може да разделяте безплатните залози на части. Те са точно определени и ако не използвате пълната сума от 15 паунда, която ви се полага на залог, губите остатъка.

Промоцията е активна само за жителите на следните страни: Великобритания, Ирландия, островите Джърси, Гърнзи и Ман. Позволените валути са британски паунд и евро. Клиенти, които депозират чрез Skrill, Neteller или PaySafe няма да имат правото да участват в тази оферта.

Вземете своя бонус

William Hill сравнение с още сайтове за България

Други бонуси

 • #YourOdds – тази услуга позволява на всеки един клиент да избере сценарий за дадено събитие и да поиска коефициент. За целта трябва да използвате акаунта на компанията в Twitter – @WillHillHelp. Избирате сценарий за дадено събитие с хаштаг #YourOdds и искате коефициент за него. При правилно изпълнение на условията, в най-кратко време ще получите коефициент за избрания от вас сценарий, на който да заложите. Списъкът със събития, за които може да поискате коефициент, може да намерите в сайта на компанията.
 • Допълнителни 15% бонус към вашия залог – офертата се отнася специално за избрани конни надбягвания от Великобритания и Ирландия. Трябва да заложите на единична селекция за победител в състезание. Ако познаете, ще получите 15% бонус върху печалбата. Максималната сума на бонуса е 100 паунда. Бонусът получавате като безплатен залог, който трябва да използвате до 4 дни след получаването му.
 • Застраховка за залог от 5 селекции – промоцията е валидна за всички спортни събития и пазари. Ако направите залог от 5 селекции и 1 от тях се окаже неуспешна, ще получите сумата на залога си обратно. Тя ще се върне при вас под формата на безплатен залог. Условието е коефициентите да бъдат поне 1.20.
 • Опитайте отново (за ръгби) – офертата е активна за всички ръгби мачове на живо от Супер Лигата. Ако заложите за даден играч да отбележи първи, но вместо това той се разпише втори, ще получите сумата на залога си обратно. Сумата се връща, като безплатен залог, а максималният размер е £50.

Залози на живо

william hill залози на живо
Секция от спортни залози на живо в William Hill

Един от най-предпочитаните начини на залагане в наши дни са залозите на живо. William Hill се е погрижил добре да предложи голямо разнообразие от спортове и събития, които са налични с пазари за залог на живо. За да видите активните към даден момент събития, трябва да изберете бутон „In-Play Betting” от спортния раздел на сайта. Ще ви се покажат всички налични събития, които са подредени по спортове.

Обикновено най-отгоре стоят футболните мачове, а след тях се нареждат тенис срещите, баскетболните мачове и други. Всички събития са подредени по държава или първенство, което много улеснява клиентите в търсенето на точно определено събитие. Виждате резултата и времето на събитието, а ако изберете върху него, ще ви се покаже нова страница, в която са налични всички пазари за залог. Ще намерите доста голямо разнообразие от пазари, които при футболните събития са около 100, за тениса достигат 30 и повече. В крайна сметка това зависи от вида на събитието и колко популярно е то.

Другата интересна част се намира точно над наличните пазари. Там е разположена областта за проследяване на събитието в реално време. Налична е информация за детайлното развитие на събитието и статистика на живо. Платформата на William Hill за проследяване на събития в реално време е една от най-бързите и точни, които може да намерите. В дясната част се намира и т.нар. „Bet Slip”, където ще се покажат вашите избрани селекции. От там поставяте сумата на залог и го потвърждавате.


Възможност за Live Stream

WilliamHill предоставя една от най-добрите услуги за пряко предаване на спортни събития. В сайта на компанията ще намерите специална секция, наречена „WHTV Live Streaming”, съдържаща програмата с всички събития, налични с пряко предаване. То е активно и безплатно за всички клиенти на компанията, които имат положителен баланс по сметките си. Сред наличните спортове с предаване от събитията на живо са: футбол, тенис, крикет, снукър, хокей на лед, баскетбол, дартс, волейбол и други.

Отбелязваме отделно надбягванията с коне и гонките с кучета, понеже за тях има още една специална услуга, наречена „Betting TV”. Там се предават пряко различни събития, а освен това има и радио, където можете да чуете експертни коментари и прогнози за предстоящите състезания.


Надбягвания с коне и кучета

Тези два спорта, на чиито събития можете да залагате, са едни от най-добре развитите в сайта на William Hill. Предлагат се много възможности за залог на различни събития, които се проследяват на живо в сайта на компанията, както и с услугата за Live streaming. Букмейкърът има богата програма от ежедневни надбягвания с коне и кучета, която покрива всички големи състезания, а и не само. Коефициентите за този тип залози са много високи, а в сайта има богата информация за самите състезания и начините на залог. В сайта на William Hill може да търсите точно определен кон или жокей по техните имена, след което да видите в кои събития ще участват. За гонките с кучета ситуацията е подобна. Определено този букмейкър залага много на залозите на надбягвания, специализирал се е в тях през годините и можете да бъдете сигурни, че няма да ви разочарова.


Опция Cash-Out за спиране на залог

Популярната функция за прекратяване на даден залог, преди да е настъпил краят на събитията, е налична в сайта на William Hill, но под друго име. Опцията се нарича Cash In My Bet, но работата, която върши е същата.

Когато направите даден залог и го видите в секцията с вашите залози, ако за него има наличен Кеш Аут, бутонът ще бъде активен и ще може да прекратите залога. Ако в даден момент опцията не е налична, бутонът няма да бъде активен. Хубавото на тази услуга от William Hill е, че може да разберете за кои събития и пазари тя ще бъде налична. Това разбирате, като видите иконка Cash In към името на събитието или името на пазара.

Имате възможност да извършите и частично затваряне на свой залог, което позволява да приберете определена сума, но залогът ви да остане активен с останалата.


William Hill Казино

Раздел „Casino” в сайта на компанията ще ви прехвърли в свят, различен от спортните залози, но също така богат с възможности. Казиното на William Hill предоставя стотици игри, които са налични за всички потребители на компанията. Най-популярните слот игри са само част от наличните възможности. Има голямо разнообразие от игри на маса, игри с карти и игри с джакпоти.

Много важно е да се отбележи, че в казино страницата се намира и специална секция – „Rules”, която обяснява правилата на всяка една от наличните игри. Казино възможностите са налични и чрез свалянето на отделен софтуер, който да инсталирате на вашия компютър. Предлагат се и доста добри бонус оферти, които са от различен характер, но могат да ви донесат много допълнителни средства за залагане или безплатни врътки.

william hill казино
William Hill казино с разнообразие от игри

Специално внимание заслужава раздел „Live Casino”, където може да се потопите в приятната атмосфера на игрите с крупиета на живо. Основните възможности, от които може да избирате, са рулетка, блекджек, бакарат и покер, но ще намерите и други техни разновидности. Технологията, която WilliamHill използва, ви позволява да проследите играта си в реално време, като на пряка видео връзка виждате действията на крупието. В същото време, пред вас е софтуерът, в който избирате вашите действия и сумите на залог. Трябва лично да усетите атмосферата от подобен тип игра, за да се убедите напълно колко вълнуваща е тя. От компанията са подготвили и допълнителни бонуси за почитатели на казино игрите на живо.


Покер

Сред наличните възможности в сайта на компанията е и „Покер” раздел. Любителите на играта ще могат да се насладят на редица турнири, с различни входни такси, награди и типове на играта. Има турнири с входна такса от 1 евро, но има и такива с 50 евро. Сами избирате дали искате да се регистрирате за Holdem, Omaha или друг покер турнир. Предоставя се информация и за началото на турнира. Покер платформата е налична директно през сайта на William Hill или след безплатното сваляне на специален софтуер. Хубавото е, че има и раздел, наречен „Poker School”, където може да научите основите на покера и някои важни съвети за различните турнири. Дори в своята покер платформа, William Hill посреща клиентите си със специална бонус оферта. Тя не е единствената, като се предлагат няколко различни покер оферти, от които клиентите могат да се възползват.

william hill покер
Изглед на покер раздела на Уилям Хил

Виртуални спортове

Със залозите на виртуални спортове винаги може да запълните времето, в което няма реални събития, на които да залагате. В сайта на William Hill са налични няколко различни спорта, за които се генерират събития. Тъй като това се прави от специален софтуер, събитията са нагласени така, че да следват едно след друго. Така винаги има налични. Спортовете, за които ще намерите виртуални събития, са следните: футбол, колоездене, конни надбягвания, гонки с кучета, моторни спортове (тип състезания с коли или мотори). Всяко едно събитие е налично с картина, което ги прави още по-интересни за залог.

Коефициентите и пазарите, които ще откриете са доста разнообразни. Те наподобяват тези от реалните събития. Още като отворите раздел „Virtual”, ще видите предстоящите събития в следващите минути. Виртуалните спортове от William Hill са една доста интересна възможност, а спортовете, които се предлагат, включват доста различен избор от тези, които ще намерите другаде.

Залози на виртуални събития се предлагат още на баскетбол и тенис, но тях ще намерите при друг букмейкър. Един от тях е първият лицензиран български букмейкър Efbet, който освен разнообразните виртуални спортове, разполага и с доста други възможности за спорт и казино.


Методи за депозиране и теглене

Платформата за разплащания на William Hill предлага различни методи, от които клиентите могат да избират. Ще споменем най-популярните и универсални методи за депозит и теглене, както и информация за всеки от тях.

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa£5£99 000Веднага
MasterCard ЛогоMasterCard£5£99 000Веднага
Maestro ЛогоMaestro£5£99 000Веднага
Diners Club ЛогоDiners Club£5£99 000Веднага
Entropay ЛогоEntropay£5£99 000Веднага
Skrill ЛогоSkrill£10£80 000Веднага
PayPal ЛогоPayPal£10£5 500Веднага
Neteller ЛогоNeteller£10£25 000Веднага
WebMoney ЛогоWebMoney£10£10 000Веднага
Yandex Money ЛогоYandex Money£10£10 000Веднага
Qiwi ЛогоQiwi£10£10 000Веднага
EcoPayz ЛогоEcoPayz£10£8 400Веднага
EPS ЛогоEPS£5£10 000Веднага
Euteller ЛогоEuteller£10£10 000Веднага
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer£10£10 000Веднага
iDeal ЛогоiDeal£10£10 000Веднага
Instadebit ЛогоInstadebit£10£10 000Веднага
Safetypay ЛогоSafetypay£10£10 000Веднага
Sofort ЛогоSofort£10£10 000Веднага
Trustly ЛогоTrustly£10£10 000Веднага
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card£10£200Веднага
Todito Cash ЛогоTodito Cash£10£10 000Веднага
Neosurf ЛогоNeosurf£10€12 000Веднага
AstroPay ЛогоAstroPay£10£10 000Веднага
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer£25£100 0003 до 5 дни
Cheque ЛогоCheque£25£100 00010 дни
Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa£5£33 0003 до 5 дни
MasterCard ЛогоMasterCard£5£99 0003 до 5 дни
Maestro ЛогоMaestro£5£99 0003 до 5 дни
Diners Club ЛогоDiners Club£5£99 0003 до 5 дни
Entropay ЛогоEntropay£5£50 0003 до 5 дни
Skrill ЛогоSkrill£5£80 00024 часа
PayPal ЛогоPayPal£10£5 50024 часа
Neteller ЛогоNeteller£5£30 00024 часа
WebMoney ЛогоWebMoney£5£10 0002 до 4 дни
Yandex Money ЛогоYandex Money£25£10 0005 до 10 дни
Qiwi ЛогоQiwi£5£10 0005 до 10 дни
EcoPayz ЛогоEcoPayz£5£99 00024 часа
EPS ЛогоEPS£25£10 0005 до 10 дни
Euteller ЛогоEuteller£25£100 0005 до 10 дни
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer£25£100 0005 до 10 дни
iDeal ЛогоiDeal£25£100 0005 до 10 дни
Instadebit ЛогоInstadebit£5£100 0005 до 10 дни
Safetypay ЛогоSafetypay£25£100 0005 до 10 дни
Sofort ЛогоSofort£25£100 0005 до 10 дни
Trustly ЛогоTrustly£25£100 0005 до 10 дни
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card£25£99 0005 до 10 дни
Todito Cash ЛогоTodito Cash£5£99 0005 до 10 дни
Neosurf ЛогоNeosurf£30£120 0005 до 10 дни
AstroPay ЛогоAstroPay£5£99 0005 до 10 дни
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer£25£100 0005 до 10 дни
Cheque ЛогоCheque£25£100 0005 до 10 дни
Допълнителна информация:
 • Дебитна/Кредитна карта – приемат се карти от тип Visa, Maestro и MasterCard. Времето за изтегляне отнема от 3 до 5 работни дни, а депозитите се извършват моментално.
 • Електронни портфейли – тук спадат услугите на Skrill, Neteller, ecoPayz и други. Всички депозити се извършват веднага, а тегленията отнемат до 1 работен ден.
 • Банков трансфер – Времето за обработка на трансфера е по-бавно от останалите методи. Обикновено отнема между 3 и 5 работни дни.
 • Други – подробно представените методи са универсални за всички страни. Освен тях, има и други възможности, които обаче не са налични за всички държави. Ето някои от тях: AstroPay, safety pay, moneta ru, Qiwi Wallet, Yandex Money, PayPal, Web Money и други.

Мобилна версия (MOBET) и апликации

william hill мобилна версияБукмейкърът разполага и с удобни услуги за желаещите да залагат през мобилни устройства. Мобилната версия на сайта е достъпна на адрес mobet.williamhill.com или mobile.williamhill.com. Тя е специално създадена за тези от вас, които искат да се насладят на предложенията на компанията, използвайки своите смартфони или таблети. Налични са и апликации за устройствата с Android или iOS операционни системи. Която и услуга да изберете, William Hill се е постарал да ви предложи всичко, което е налично и в пълната версия на сайта.

Освен, че ще може да залагате на любимите си спортове, мобилната версия ви позволява и да гледате събития на живо. Казино игрите, покер платформата и игрите с крупиета на живо също са налични. Разработките на мобилните услуги от компанията дават своя резултат, защото мобилният сайт зарежда без никакви забележки. Навигирането през апликацията или Mobet версията е много удобно, а в същото време и бързо.


Афилиейт програма

William Hill разполага с партньорска програма, която предлага добри условия за всеки желаещ да се включи в нея. Тези от вас, които разполагат с уебсайт, могат да кандидатстват за партньорство с компанията. Ако бъдете избран, ще получите достъп до специална платформа, където ще откриете рекламни материали и информация за препоръчаните от вас клиенти. Всеки от тях може да ви донесе определена комисионна, в зависимост от плана, който си изберете. Най-популярният от тях ви носи 30% комисионна от залозите на всеки препоръчан клиент. William Hill ви дава възможност да рекламирате всички предложения на компанията, включително спортни събития, казино игри, бинго и покер.

Като Affiliate на този букмейкър, ще получите и допълнителна поддръжка, която ще ви помогне да израствате в своето начинание да развивате бранда. Налични са и атрактивни промоции за всички партньори на компанията, с които да бъдат привлечени нови клиенти. Affiliate програмата на WilliamHill ви дава всичко необходимо, за да бъдете успешни партньори.

Включете се към програмата оттук: http://affiliates.williamhill.com/.


Грижа за клиентите и поддръжка

William Hill разполага с доста богата помощна секция, в която клиентите на компанията могат да намерят доста полезна информация. Обяснено е всичко – от стъпките за създаване на акаунт до правилата за отделните залози. Както вече споменахме, в сайта е налична информация за правилата на всяка една от предлаганите казино игри. Споменахме и за покер училището, което ще въведе начинаещите в правилата на самата игра. Тези секции дават много положителни черти на William Hill, от гледна точка на грижата за клиентите.

В сайта може да се намери и специален раздел, посветен на отговорното залагане. В него са описани всички правила и действия, които трябва да предприемете, ако сте хазартно зависими или се опасявате, че започвате да придобивате такава зависимост. Ако решите да не търсите информацията самостоятелно, може да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти. Професионалистите, които работят там, с радост ще ви обърнат внимание.


Списък с контакти

Центърът за обслужване на клиенти работи денонощно, така че винаги ще се намери кой да отговори на вашето запитване. Ето и какви са начините за връзка:

 • Чат на живо – наличен е директно в сайта на William Hill;
 • Телефон+44 0870 600 0479;
 • E-mail – задавайте вашите въпроси на следния адрес: customerservices@williamhill.com. В съобщението включете своето потребителско име или номер на акаунта, за да се осигури бърза реакция;
 • Twitter – задайте своя въпрос към компанията на нейния twitter акаунт – @WillHillHelp;
 • Пишете им на адрес: Customer Services, William Hill Online, 6/1 Waterport Place, Gibraltar.

Заключение и оценка

Без никакви угризения можем да кажем, че William Hill е сериозен букмейкър, с който всеки един залагащ би останал доволен. Предложенията на компанията покриват всичко от залози на спорт, през казино игри, до покер платформа. Налични са много бонус предложения за играчите, активни са опции, като пряко предаване и кеш аут. Мобилните услуги също са налице. Освен всичко и коефициентите са едни от най-добрите на пазара. William Hill е компания, която е навлязла в бранша преди доста години, а точно времето я превръща в това, което е сега. За съжаление българските играчи не могат да се регистрират, въпреки че има работещ линк за William Hill, но той ви позволява само да отворите сайта и да го разгледате. Ако сте извън страната, то може да се пробвате с данните си от чужбина.

William Hill е еталон на съвременния букмейкър, който се отличава от много други компании. Заслужава нашата пълна оценка – 10/10, заради изобилието от услуги и възможности, които предлага. Несъмнено William Hill би бил един от най-добрите избори на букмейкър за всеки залагащ, който търси разнообразието в предлаганите възможности.

Влезте в William Hill

Изпрати Отзив

Отзив (минимум 50 символа)
Удобство и дизайн 1/5
Поддръжка 1/5
Бонуси 1/5
Коефициенти 1/5
Апликации 1/5
Казино 1/5
Общ рейтинг 1/5
Изпрати
 1. Владо Чолаков
  За мен лично Уилям Хил си заслужава да се изпробват и спортните им предложения, и покер секцията, и казино игрите. На много добро ниво са и по мое скромно мнение и впечатление, смятам че са се представили страшно добре. Трябва обаче да играете през VPN е английска регистрация, защото няма линк за тях и не приемат играчи от България...