Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBET 3x Bonus Wheel

Видяно 33 пъти
Уинбет бонус колело

Бонуси, бонуси, бонуси! Това очаква клиентите на Уинбет, които през февруари се забавляват в платформата. Операторът е подготвил за своите потребители атрактивно бонус колело. От вас се иска единствено да се забавлявате в сайта и да го завъртите по веднъж на ден. В рамките на тази промо кампания ви очакват най-разнообразни награди като безплатни залози, free spins и КЕШ награди.


Кой може да завърти WINBET Bonus Wheel

Да заврти колелото на късмета може всеки регистриран клиент в сайта. Щом влезете в профила си, платформата ще ви предложи да играете на 3 x Bonus Wheel, а при завъртането ще получите избор между три награди.

Имате право да завъртите бонус колелото само веднъж за 24 часа, като за отчетен период се приемат часовете между 00.30 на конкретна дата и 0.30 на следващата.

Щом изберете своя бонус, остава само да кликнете върху него и да влезете в секцията ‘Мои бонуси’. Там правилата на всяка промоция ще бъдат подробно обяснени.

Какви награди ви очакват:
  • Кеш бонус (с или без депозит)
  • Free Bet за секциите Live Казино
  • Безплатен залог за Спорт (с или без депозит)
  • Безплатни игри (Free Spins) (с или без депозит)

Winbet Bonus Wheel

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай