Спортна статистика в Winbet

спортна статистика в Winbet

Всеки потребител, който залага на спортни събития, ще се съгласи, че една от най-полезните опции, които букмейкърите предлагат, е статистиката. Winbet не прави изключение, а наличната в тази секция информация може да ви помогне и да ви изведе до печеливши предположения. В този текст ще разгледаме какви данни ще намерите на сайта на компанията.

Посетете Winbet


Къде да откриете спортната статистика на Уинбет?

спортна статистика в Winbet
Изглед от спортната статистика в сайта на winbet.bg

Ако поне веднъж сте разглеждали сайта на Уинбет, вероятно сте забелязали, че той се отличава с изключително подредена визия и добре структурирани раздели. Букмейкърът е помислил за удобството на своите клиенти и иконата, която ще ви отведе до статистическите справки, също е изнесена на видно място. Тя ще ви съпътства при навигацията между различните селекции. Щом се спрете на някоя среща, трябва единствено да натиснете символа, който виждате очертан на снимката. Ще откриете такъв на реда на всяко спортно събитие. Той ще ви отведе до полезните данни.


Какво ви предлага статистиката от Уинбет?

Статистическата справка в Уинбет ви предлага редица полезни данни, на база на които да направите своите прогнози. При груповите спортове информацията, която ще получите, е сходна. Отворете, например, разделите „Футбол“, „Баскетбол“ или „Волейбол“ и изберете символа на статистиката. Пред вас ще се появи нов подпрозорец с любопитни факти. Нека разгледаме по-подробно какво ще откриете при футболните мачове, където информацията традиционно е най-изобилна.

Изглед

опция head to head
Преглед на опция „Head to head“ в сайта на Уинбет

В най-горната част на страницата ще намерите опции за различен изглед. При първоначалния достъп до статистиката платформата автоматично ще ви насочи към Head to Head визията, защото тя е най-подробна и се фокусира само върху противниците, които ще премерят сили в избраната от вас селекция. Все пак имате възможност да изберете още няколко варианта като „Изглед“, „Програма“, „Таблици“ и „Отбори“. Те ще ви дадат повече информация за отборите, участващи в съответното първенство, за класирането до момента и за различните фази на турнира.

Под лентата, от която може да навигирате изгледа, ще видите подробности за дивизията, в рамките на която ще се проведе мача, на който искате да заложите.

Дата и час на провеждане

дата и час на провеждане на среща
Поле „Дата и час на провеждане на среща“ между отборите в Winbet

В следващото поле ще забележите имената на отборите, които ще се изправят един срещу друг. Където е налична информация, ще откриете и данни за това кой е текущият мениджър на клуба. Ще видите още датата, часа и мястото на провеждане на срещата.

Следваща среща

Winbet поле следваща среща
Преглед на поле „Следваща среща“ в winbet.bg

В полето „Следваща среща“ ще откриете най-интригуващите факти. Тук ще видите схеми с информация за досегашното представяне на двата тима. Сами ще се уверите, че Head to Head изгледът е особено полезен, защото ви дава шанс нагледно да сравните положението на двата отбора, като за улеснени данните са имплементирани и в таблици. Ще намерите справки за:

  • Брой победи
  • Рейтинг за формата на отбора
  • Представяне в последните 5 мача
  • Общ брой голове
  • Средно голове в един мач
  • Най-висок резултат от победа

Всичко това може да ви послужи и да наклони везните, когато се чудите на кого да заложите.

Последните мачове

списък с последните мачове в
Изглед от опцията за разглеждане на последно провелите се мачове в Уинбет

Букмейкърът ви предоставя възможност да проследите какво е било представянето на двата отбора в последните мачове, които са изиграли. Ще видите кои са били предишните противници и как е завършила играта.

Следващи мачове

таблица следващи мачове в Winbet
Преглед на таблицата за следващи мачове в сайта на Уинбет

Ако сте от потребителите, които обичат да развиват дългосрочна стратегия за своите прогнози, със сигурност ще се заинтересувате от таблицата „Следващи мачове“, която ще откриете в статистиката към селекциите. Както подсказва името, тук ще намерите предстоящите битки, които очакват отборите. Към тях ще са указани и датите на провеждане, а с абревиатури и дивизиите, в рамките на които ще се играят срещите.

Статистика на играча

статистика за играча
Списък с данни в таблицата „Статистика на играча“ в winbet.bg

Когато става въпрос за групови спортове, в списъка с данни ще откриете таблица „Статистика на играча“, която не е налична при индивидуалните дисциплини. В нея ще намерите информация за петимата най-резултатни състезатели в двата отбора. Ако маркирате отделните редове на играчите, ще може да видите по-подробно описание за физическата им форма и приноса им за отбора.

League Position

league position сектор в Winbet
Сектор „League Position“ в Уинбет

В сектора League Position ще намерите справка за представянето на двата отбора в различните турнири, в които участват. Данните са представени графично, така че ще можете лесно да се ориентирате. Посочени са върховете и спадовете на двата клуба, така че ще може да си дадете сметка за развитието им.

Класиране

класиране в раздела за статистика на Winbet
Справка за класиране на отбори в Winbet

Следващата таблица може да откриете справка за класирането на двата отбора в рамките на турнира, от който е част селекцията, на която искате да заложите. Има информация за общия брой изиграни мачове, за крайните им резултати, головата разлика и придобитите точки. За по-прецизна справка, данните са разделени и по друг признак – кога клубът е бил домакин и кога е гостувал.

Над/Под

табло над/под в Winbet
Изглед на табло „Над/Под“ в winbet.bg

Над/Под е последното табло, което ще откриете в статистиката. То ще ви даде изключително подробна информация за отбелязаните голове в последните срещи на двата отбора. Имате възможност да проверите представянето на клубовете в първото и във второто полувреме, колко чисти мрежи са имали и какъв е средната голова успеваемост.

Допълнителни данни

Winbet допълнителни данни
Преглед на допълнителните данни, предоставени в раздела със статистика

Вече разгледахме информацията, която ще откриете, ако правите статистическа справка за селекция от футболните дербита. Имайте предвид обаче, че ще откриете ценни подробности и за другите спортове. При тениса, например, има таблица с мерките на играчите, а извадките за играта им са прецизирани според типа настилка, на която са се провели мачовете.

Любопитна разлика при баскетбола пък е, че представянето на отборите в различните дивизии е изнесено много по-подробно, а не само в графичен вид, както е при футбола.

Едни от най-любопитните факти ще намерите в статистиката към електронните спортове в сайта на Winbet. В нея ще откриете стойности като: Хедшот процент, Коефициент убийства към смърт, Асист / Кръг, Смърт / Кръг и др. Макар за неспециалистите те да звучат неясно, хората, които са запознати с е-спортовете, ще се съгласят, че това са доста ценни данни.

Статистика на живо

статистика на живо в Winbet
Изглед от „Статистика на живо“ в Уинбет

Едно от най-големите предимства в сайта на Уинбет е, че компанията предлага на своите клиенти статистика и за събитията, които се следят на живо. Това може да се окаже решаващо, когато се опитвате да направите успешна прогноза в реално време, а коефициентите се менят пред очите ви. Ще откриете схематична линия, върху която са нанесени всички важни моменти от мача. Заедно с това, букмейкърът предлага информация за корнерите и картоните, които са раздадени в срещата.

 

За кои спортове предлага статистика Уинбет?

Имаме удоволствието да ви съобщим, че WINBET предлага справка за всички спортове, които са достъпни за залог на сайта им. Изключение не правят дори електронните спортове, за които не всеки букмейкър се ангажира със статистическа извадка. Разбира се, трябва да имате предвид, че компанията поддържа много дивизии в различни спортове. По тази причина пълният пакет от данни може да не е наличен към абсолютно всяка селекция. Като ориентир можем да ви кажем, че колкото по-популярен е спортът, колкото по-гореща е дивизията, толкова повече информация ще намерите.

 

Кой поддържа статистиката на WINBET?

Вероятно вече сте се уверили в достойнствата на статистическия раздел в платформата на Уинбет. Чудите ли се обаче откъде букмейкърът черпи цялата тази информация? Сигурно се досещате, че компанията не би могла да покрие всички събития, колкото и добре да е оптимизирана работата ѝ. Именно тук на помощ идва SportRadar – фирма, която следи отблизо развитието и резултатите от събитията в много спортове. Компанията е лидер в своя бранш, а името ѝ се свързва с качествени анализи.

 

Кога статистиката от Уинбет ни помага?

Статистиката, която Уинбет предлага на сайта си, може да бъде подкрепа на всеки играч, който желае да направи информиран избор, преди да заложи. В известен смисъл, тя е част от условията за разумна игра, защото ви помага да проучите предварително селекцията, която ще прогнозирате. Имайте предвид това и не пропускайте възможността да прегледате справките на SportRadar. Те ще ви помогнат да не разчитате само на късмета си, а да имате предвид всички подробности, които биха могли да наклонят везните в двубоя, който ви интересува.

Разделът ще е особено полезен за онези от вас, които ориентират играта си към дългосрочните прогнози. При всички положения обаче трябва да знаете, че статистиката е неизменна част от стратегията на успешния играч.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 23 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X