Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBET Бонус 4-4-2

Видяно 39 пъти
WINBET бонус 4-4-2

Освен страхотния Бонус от Стоичков, за който вероятно вече сте чули, букмейкърът Уинбет пуска за Световното първенство още една атрактивна промоция. Става въпрос за Офертата 4-4-2, която е щедро продължение на бонуса с безплатни залози от WINBET. Всеки, решил да участва в кампанията, има шанс да участва в жребий за два чисто нови телевизора!


Как да активирам Бонус 4-4-2 в WINBET?

На първо място ви съветваме да се запознаете с условията на Бонус Стоичков от WINBET, посветен изцяло на Световното първенство в Катар 2022.

Всеки клиент, който постави 4 квалифициращи се към тази промоция залога, ще получи – освен обещаните четири БЕЗПЛАТНИ залога, и талон за жребий с предметни награди. Всеки фиш за тегленето увеличава шанса ви за печалба. А наградите са повече от примамливи – операторът е подготвил два чисто нови телевизора за своите клиенти.

Вземете Бонус 4-4-2

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай