Ели Мартинова

WINBET Бонус Календар за Януари

Видяно 53 пъти

Ако си мислите, че подаръците са се изчерпали с края на новодогишните празници, имаме добри новини за вас. Известният с щедростта си букмейкър WINBET е решил да удължи промо календара си и през месец януари! Бонус промоцията ще е в сила до края на месец януари.


Как да се включим в бонус календар на WINBET за януари?

Желаещите да участват в промо календара на Уинбет за месец януари трябва единствено да играят в сайта. Всеки ден в профила си ще може да „посетите“ по една от празничните къщички на бранда.

Всяка от тях крие различна изненада, като подаръците могат да са безплатни врътки, free bets или пък КЕШ бонуси със или без депозит.

Всяко предложение има конкретни условия, с които е добре да се запознаете, преди да го активирате. Желаем ви успех!

Към WINBET Бонус Календар

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай