Мария Костадинова

Бонус „Презареждане“ от Winbet

бонус презареждане на сметка

Интро

В последните години букмейкърите в България се стремят да предлагат все по-изгодни условия за игра на своите клиенти. WINBET не прави изключение и постоянно обогатява портфолиото си с промоции. В този материал ще се спрем на “Бонус Презареждане Спорт”, който потребителите могат да получат всяка седмица.

Посетете Winbet


Какво представлява ”Бонус Презареждане Спорт”?

изискване на бонус презареждане
Изглед от Winbet и изискване на бонус презареждане

”Бонус Презареждане Спорт” от Уинбет ви дава възможност да получите поощрение от букмейкъра, когато захранвате акаунта си, за да залагате на спортни селекции. В рамките на тази промоция компанията ще добави към баланса ви 25% от сумата, с която сте заредили сметката си. Важно е обаче да имате предвид, че номиналната стойност на бонуса не може да надвишава 100 лв. Това означава, че ако депозирате 100 лв., WINBET ще допълни баланса в профила ви с още 25 лв. При заредени 200 лв. поощрението е в размер на 50 лв., при 300 лв. – 75 лв., а при 400 ще получите максималния бонус от 100 лв. Обърнете внимание, че дори да захраните акаунта си с повече пари, таванът на промоцията си остава 100 лв.


Как да получа ”Бонус Презареждане Спорт”?

Офертата на Уинбет е предвидена за редовните играчи, които депозират средства, за да залагат на спорт. Няма по-специални изисквания, които трябва да покриете, за да получите Уинбет бонуса. Всеки потребител може да се възползва от промоцията по веднъж в рамките на седем календарни дни. За да получите поощрението от букмейкъра, трябва да въведете промо код SR100, когато презареждате сметката си. След като направите това, средствата ще бъдат добавени към баланса ви автоматично и ще са на ваше разположение за залози.


Допълнителни условия

условия на бонус презареждане

Преди да се възползвате от офертата на WINBET, добре е да се информирате за условията и допълнителните изисквания, които съпътстват ”Бонус Презареждане Спорт”. Може да го направите в сайта на букмейкъра, отваряйки раздел „Промоции“ от централната лента за навигация. Ако искате да спестите време, може да видите по-важните точки от регламента на офертата по-долу:

  • Промо код SR100 може да се използва само по веднъж в рамките на седем календарни дни.
  • Средствата от тази оферта могат да бъдат инвестирани единствено в спортни залози.
  • Преди да изтеглите натрупаните печалби, трябва да изпълните условията по разиграване, съпътстващи промоцията. За целта е нужно да заложите в шесткратен размер сбора от депозита и добавения към него бонус. Нека предположим, че сте инвестирали 100 лв., а WINBET е добавил още 25 лв. към баланса ви. Имате 125 лв. на разположение за залози и преди да може да теглите суми от акаунта си, ще трябва да инвестирате 125 * 6 или общо 750 лв. в спортни прогнози.
  • Обърнете внимание, че при условията по превъртане за таван на депозита се взима сумата от 400 лв., защото тя е и горният праг за изплащане на бонуса. Това означава, че дори да захраните акаунта си с 500 лв., да получите още 100 лв. и да разполагате с общо 600 лв. за игра, като множител в регламента за разиграване ще се смята сумата от 500 лв. Останалите 100 лв. ви остават свободни.
  • Не може да направите залог над 600 лв. със заключените си средства.
  • Към изискванията за превъртане се броят единствено прогнози, направени при коефициент, равен или по-голям от 2.0.
  • Разполагате със седем дни, за да покриете изискванията по офертата. Ако срокът изтече, преди да сте изпълнили условията, от сметката ви ще бъдат изтеглени бонусът и евентуалните печалби, генерирани от него.
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 15 януари 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X