Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBET Бонус Стоичков

Видяно 48 пъти
WINBET бонус Христо Стоичков

Обратното броене до старта на Световното първенство в Катар вече започна и букмейкърите се стараят да засилят емоцията максимално, като предоставят нови и иновативни оферти, посветен изцяло на предстоящия турнир. По традиция едни от най-апетитните предложения идват от WINBET, като поредната атрактивна промоция свързва играчите с иконата на българския футбол Христо Стоичков. Новият Уинбет Бонус Христо Стоичков ще възнагради всеки играч, който е поставил поне 20 лв. залог НА ЖИВО на някоя от срещите на Световното първенство. Офертата е валидна през периода 20 ноември до 18 декември!


Как да получа от WINBET Бонус Христо Стоичков?

Феновете, които желаят да се включат в кампанията, трябва да поставят залог за най-малко 20 лв. в секция На Живо на някой от мачовете в турнира, като минималният допустим коефициент е 1.30. Всеки играч, който покрие изискването, ще получи специален Безплатен залог / Free Bet, избран лично от Камата.

По-важни бонус условия

  • 👉 Минимална сума на залога: 20 лв.
  • 👉 Минимален коефициент: 1.30
  • 👉 Допустим ли е кеш аут: НЕ ❌
  • 👉 Важат ли залози с 0% марж: НЕ ❌

След като изпълните изискванията, операторът ще ви подари безплатен залог, чиято стойност може да видите в секцията с промоции на профила си. Полученият Free Bet трябва да се ползва в рамките на 1 ден за залози в разделите Спорт или На живо. Минималният коефициент тук е 1.01. Важат както единични, така и множествени залози, а евентуалната печалба се кредитира като свободна за изтегляне сума БЕЗ услоеив за превъртане.

Към WINBET Бонус от Стоичков

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай