WINBET Бонус за Live Залог

WINBET бонус за live залози

Както много от редовните играчи знаят, едно от малкото футболни първенства, което остава без промяна в графика, е Беларуската Висша лига. За да стимулират интереса ви към този турнир, от WINBET предлагат страхотна оферта за всички свои клиенти, които залагат на мачовете от тази лига в реално време. Прочетете повече в следващите редове.


Повече за Офертата

Ако сте истински фенове на футбола и играта ви липсва, не се отчайвайте! Беларуската Висша Лига е в разгара си, в списъка с WINBET промоции се появи оферта, която допълнително ще засили тръпката от мачовете на елитното първенство в Беларус.

Става въпрос за Бонус Live Залог, който е в сила от 28 март до 13 април 2020 г. За да се включите в играта, трябва да имате профил в сайта и да направите залог на някой от мачовете в Беларус с реални средства. Обърнете внимание, че важат единствено прогнози, поставени в секция На Живо. Зачита се всеки залог от поне 20 лв. на Беларуската Висша Лига с коефициент най-малко 1.30.

В този случай, независимо от резултата на залога ви, WINBET ще зареди по сметката ви 10 лв. Промо средствата се предоставят под формата на безплатен залог. Имайте предвид, че във всеки кръг от първенството може да се възползвате от бонуса най-много шест пъти. Това значи, че за всеки кръг от Беларуската Висша Лига може да получите до 60 лв. безплатен залог от WINBET. Ето и списък с по-важните правила на офертата:

WINBET Live Бонус Условия:
  • В рамките на всеки кръг от Беларуската Висша Лига може да получите live бонуси на стойност до 60 лв.
  • Офертата се предоставя под формата на безплатен залог, който може да бъде използван за залози на спорт.
  • Важат както сингъли, така и множествени залози, стига коефициентът им да е 1.30 или повече.
  • Трябва да разиграете бонус средствата си четири пъти при описаните условия в рамките на седем дни.

Нашето мнение за Бонус за Live Залог

Офертата на Уинбет е повече от атрактивна и показва, че букмейкърът се стреми винаги да е в крак с времето. Дори досега да не сте се интересували от елитния футболен турнир на Беларус, сега е точният момент да се ориентирате в ситуацията. Все пак, това е едно от малкото първенства, които все още са активни. Разгледайте отборите, изберете си любим и сме сигурни, че ще прекарате приятни моменти в Уинбет.

Вход в WINBET

Елица Мартинова

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 30 март 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X