Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBET Кешбек за Ролан Гарос

Видяно 48 пъти
WINBET Cashback Бонус

Обичате тениса и нямате търпение за старта на Ролан Гарос? Букмейкърът Уинбет ви дава още една причина за радост, като предлага на своите активни играчи 10% кеш бек за залозите, направени за това състезание.


Как да вземете Ролан Гарос Кешбек?

Началото на промоцията, разбира се, съвпада с това на първенството. Бонусът е валиден в периода между 31-ви май и 13-ти юни и е само за залози, поставени на турнира. В обсега на офертата попадат всички типове залози – единични, акумулаторни и комбинирани. Другата добра новина е, че се зачитат фишове както за мъжката, така и на женската схема, както и на мачовете по двойки.

Кешбекът представлява 10% от регистрираните ви загуби, като тук се включват и талони, за които е ползвана опцията кеш аут. Сумите ще бъдат възстановени на два промо периода – от 31-ви май до 7-юни, а след това в края на турнира.


Как да използвате cashback бонуса от Уинбет?

Подобно на много други бонуси от WINBET, кешбек промо средствата ще бъдат предоставени под формата на безплатен залог. За да го изискате, ще е нужно да влезете в профила си и да отворите своя Bonus Box. Имайте предвид обаче, че предложението ще е в сила, единствено ако нямате други активни промоции. Не забравяйте да активирате наградата си в рамките на седмица.

Получената бонус сума трябва да бъде превъртяна три пъти, като се зачитат единствено залози с коефициент най-малко 1.30. Имайте предвид също, че в условията по разиграване попадат единствено събитията в секция На Живо. Няма ограничение за типа на поставения залог – може да разиграете промо парите на сингъли, прави колонки и комбинации. Разполагате със срок от 7 дни, за да покриете изискванията. Ако го направите, парите ще бъдат преведени към свободния за изтегляне баланс в акаунта ви.

Желаем ви успех и приятни мигове с Откритото първенство на Франция!

Вход в WINBET

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай