10LV Inbet
Efirbet

Кеш аут опция в Winbet

Видяно 64 пъти
кеш аут опция в уинбет

Въведение

WINBET е сред водещите платформи за онлайн залагания в страната и един от предпочитаните букмейкъри за спортни прогнози. Компанията се старае да предлага на своите клиенти всички новости в бранша, за да създаде максимално комфортна среда за игра. Една от полезните възможности, които ще срещнете, ако залагате на спорт в Уинбет, е опцията Cash Out. В случай, че не сте запознати с нея, този материал е тъкмо за вас, защото в него ще я разгледаме подробно.

Влезте в Winbet


Какво представлява Cash Out от WINBET?

Функцията Cash Out, която се предлага на сайта на Уинбет, е най-верният партньор на всички, които правят спортни прогнози в платформата редовно. Чрез нея може да затворите залога си, още преди да е известен крайният резултат на селекцията, за която сте играли. Тази опция е шанс да намалите загубите си или да приберете по-скромна, но пък сигурна печалба. Ако се възползвате от нея, финалният развой на срещата, за която сте заложили, няма да окаже влияние върху сумата, която ще получите от WINBET.

Cash Out разплащанията се уреждат според коефициентите, валидни към момента, в който е поискано преждевременното затваряне на залога. За улеснение на клиентите си Уинбет изчислява автоматично сумите, които могат да получат. Те са видими през цялото време върху Cash Out бутона към даден залог. Това ви позволява да направите информиран избор и сами да решите дали да се възползвате от функцията.


За кои пазари се предлага Cash Out в Уинбет?

WINBET предлага Cash Out опцията преди началото на различни спортни срещи, които няма да се следят на живо и по време на събитията, които се разиграват в реално време. Бързаме да подчертаем, че функцията не е налична при всички селекции и пазари. Букмейкърът сам преценява дали даден залог ще може да бъде затворен преждевременно. Имайте предвид обаче, че Cash Out е достъпен предимно за популярните спортове, на които се залага най-често. Това са Футбол, Баскетбол, Тенис, Волейбол, Снукър и пр. В повечето случаи, ако функцията се предлага към дадена селекция, тя е налична при всички прилежащи към срещата пазари.


Как да активирате Cash Out в WINBET?

активиране на опцията кеш аут
Изглед от страницата на Winbe и бутона за активиране на опцията Cash out

Освен, че предоставят на потребителите си тази полезна опция, Уинбет са се постарали и да направят използването ѝ максимално лесно за всеки клиент. Няма да изпитате затруднения при първия си опит да затворите залог преждевременно, защото букмейкърът е поставил специален бутон за целта.

 1. След като отразите прогнозите си, те се появяват автоматично в електронен фиш, който се намира в дясната част на екрана ви.
 2. Точно под селекциите, за които играете, ще забележите жълтия Cash Out бутон. Щом го натиснете, пред вас ще се появи нов прозорец с всички ваши залози.
 3. Под тях ще забележите ред с два зелени бутона: „Принтирай“ и „Принтирай комбинации“. Ако опцията за преждевременно уреждане е налична, до тези две полета ще видите и трети бутон, който също ще свети в зелено. Върху него ще пише „Кеш-аут: (изчислената сума, която ще получите ако използвате функцията)“.
 4. За да вкарате Cash Out в действие, трябва просто да го натиснете. С това залогът ви се счита за уреден и по сметката ви ще бъдат преведени средствата, изчислени според коефициента, валиден към дадения момент.

Кога да използваме Cash Out в Уинбет?

Преждевременното затваряне на залозите ви дава възможност да контролирате риска до известна степен. Това е доста добър начин да реагирате своевременно на всякакви промени и събития, които според вас биха могли да наклонят везните в дадена среща. Това е валидно както за залозите преди старта на двубоите, така и за събитията на живо. Има два основни случая, в които Cash Out ще ви дойде на помощ. Ще се спрем на тях в следващите редове.

 • За да намалите загубите си
  Били сте толкова убедени в развоя на даден двубой, че сте инвестирали голяма сума пари. По-късно обаче положението тръгва към провал. С всяка изминала минута от срещата шансовете прогнозата ви да се сбъдне намаляват чувствително. Именно това е точният момент да затворите залога си.
  Разбира се, няма да избегнете загубите, но поне може да ги намалите. Всъщност, ако усетите рано накъде отиват нещата, бихте могли да сведете негативните последствия до минимум. Помнете, че Cash Out разплащанията се уреждат според коефициентите, валидни към момента, в който сте активирали функцията. Това е от особено значение при събитията на живо.
 • За да подсигурите печалбите си
  Съветваме ви да се възползвате от опцията “Cash Out” не само, когато губите, но и за да подсигурите печалбите си.

Нека си представим следната ситуация:
Заложилите сте, че отбор А ще победи отбор Б, но към 80-ата минута на мача вашият тим води само с един гол преднина, а отбор Б натиска. В този случай също няма да е зле да избегнете риска и да уредите сметките си с букмейкъра преждевременно, ако разбира се ви се предлага тази възможност. Печалбата ви наистина няма да е в пълен размер, но пък със сигурност ще влезе в сметката ви.

 

Плюсове и минуси на Cash Out опцията в Уинбет

Както всяко нещо, Cash Out функцията в WINBET също има някои недостатъци. Като цяло обаче, предимствата ѝ са много повече. Нашето мнение е, че това е доста полезна опция, чрез която букмейкърът ви помага да играете разумно. Ако все още не сте уверени в това, предлагаме ви да видите нагледно силните и слабите страни на възможността да уредите залога си преждевременно в Уинбет:

Предимства:

 • Това е шанс да редуцирате загубите си, ако видите, че прогнозата ви върви към провал.
 • Чрез Cash Out опцията WINBET ви предоставя възможност да играете в условията на контролиран риск.
 • Ако сте инвестирали значителна сума, може да приберете печалба още преди края на дадено събитие. По този начин си гарантирате приходи, дори ако нещата не се развият според очакванията ви.
 • Когато функцията е налична, Cash Out бутонът е видим през цялото време и чрез него ще проследите какви средства може да приберете от букмейкъра във всеки един момент. Решението е изцяло във ваши ръце и Уинбет не ви задължава по никакъв начин.
 • Ако залагате на събитие на живо, но ви изскочи ангажимент и нямате възможност да следите играта концентрирано, опцията да затворите залога си по-рано може да ви спести много главоболия.

Недостатъци:

 • Функцията не се предлага за всички събития.
 • Няма как предварително да знаете дали Cash Out в WINBET ще е достъпен за дадена селекция.
 • Уинбет не ви позволява да затворите частично множествени залози. Ако сте играли в система с три селекции или няколко пазара, Cash Out може да направите единствено на целия си фиш.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай