Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Найден Панайотов

Happy Hour E-Sports в Winbet

Видяно 56 пъти
Winbet еспортс Happy Hour

Не всеки бетинг сайт в България е оптимизиран за залози на електронни спортове. Още по-малко са и брандовете с бонус за eSports. За щастие Уинбет онлайн не е сред тях. В спортната секция ще намерите различни пазари за залагане на е-спортове. Освен това сега стартира и Happy Hour eSports промоция, която ще е активна следващите няколко понеделника.

Към Happy Hour eSports


Всеки понеделник 23.08, 30.08, 06.09 и 13.09 ще има Час на Късмета в Winbet eSports. Happy Hour ще е между 18:00 и 20:00. През тези два часа ако залагате на eSports може да получите бонус като награда. Изискването е да изберете залог на е-спорт (преди или по време на мача не е от значение). Може да избирате измежду множествен, единичен и системен залог. Минималната сума, която ще ви квалифицира е 20 лева.

По този начин може да получите до 4 бонуса по време на промо периода. Те ще се кредитират под формата на безплатен залог за мачове на живо. Трябва да активирате своя 20 BGN free bet само и единствено ако нямате друга активна вече оферта за спорт.

Безплатният залог е валиден 7 дни. Разиграйте го в секцията на живо в Уинбет. Може да поставите фиша си на комбинирани, множествени и единични залози. Избирайте събития само с коефициент 1.01 или по-голям.

Внимавайте да на нарушите някои от основните правила и условия на букмейкъра. В противен случай всички безплатни залози от Winbet Happy Hour eSports ще бъдат анулирани.

Срок на Happy Hour E-Sports

От 23.08.2021 в 18:00
13.09.2021 в 20:00

Експерт Найден Панайотов
Найден Панайотов
Найден е контент мениджър в Ефирбет. Той е и човекът, който ревизира всички статии на сайта ни.
Коментирай