Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Евро 2020 MiniJACK Бонус от WINBET

Видяно 49 пъти
WINBET Euro Mini Jack

Едва ли има спортен фен, който да не иска да докаже уменията си да познава правилно мачове. В навечерието на старта на Евро 2020 WINBET ви дава още един повод да разгърнете потенциала си именно в тяхната платформа. Става въпрос за офертата MiniJack, която може да ви донесе по 5,000 лв. премия всеки ден.


Как да спечеля MiniJACK?

Ежедневния джакпот от Уинбет е в сила между 8 юни и 11 юли и е обвързан с мачовете от Европейското първенство по футбол. MiniJack е аналог на традиционната игра Super Jackpot, която е част от портфолиото с промоции на WINBET и е сред най-обичаните бонус оферти.

Ако искате да участвате в новата акция на букмейкъра, трябва да влезете в профила си и да кликнете върху профила на MiniJack.

Пред вас ще се появят срещите за съответния ден, чиито точен резултат трябва да прогнозирате правилно. Ако познаете всички срещи, ще спечелите дневната премия от 5,000 лв. В случай, че повече играчи са успели да отгатнат, наградният фонд ще се подели между всички късметлии.

Сумата, с която трябва да играете за срещите е 2 лв., като няма ограничения в броя на залозите, с които играете в даден ден. Помнете, че за Мини Джак се класират единствено мачовете, които Уинбет са публикували в тематичната секция.


Нашето мнение

Екипът на Efirbet има високо мнение за титулярната джакпот премия в сайта на Уинбет и сме щастливи да видим, че букмейкърът излиза с актуално предложение, свързано с Евро 2020, макар и наградният фонд да не е чак толкова впечатляващ. Според нас идните седмици ще бъдат наистина вълнуващи за всеки футболен фен и джакпот играта на WINBET е страхотен начин да засилите емоциите допълнително.

Играйте в WINBET

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай