Мария Костадинова

Бонус “Happy Hour” от Winbet

бонус happy hour от winbet

Ако сте любители на ротативките, то Уинбет определено има с какво да привлече вниманието ви. Разнообразните и интересни слот игри са едно от най-големите предимства в онлайн казиното на бранда. За да зарадва потребителите и да изпревари конкурентите си, букмейкърът е разработил специална промоция за всички фенове на този тип забавления. Става въпрос за офертата Happy Hour, върху която ще се спрем в следващите редове.

Посетете Winbet


Какво представлява Happy Hour от Winbet?

Предложението Happy Hour е в сила всеки ден на сайта на Уинбет между 14 и 16 ч. следобед. Всеки, който е направил поне 1 000 спина на ротативки през указания период, печели специален бонус от букмейкъра. В промоцията могат да участват всички потребители, които имат активни профили и баланс в сметките си. Не е нужно да правите нищо по-специално, за да се възползвате от Happy Hour офертата. Необходимо е да изберете някоя от ротативките в сайта и да направите нужния брой завъртания през указания период. Без значение е дали любимата ви игра е Класическа, Плодова, Многолинейна, с Екстра линии или със Зарове. Всяко от предложенията на Winbet е удачен избор.

 

Колко може да спечелите?

Всеки потребител, направил 1 000 завъртания в определения от букмейкъра час, ще получи бонус. Размерът му зависи от това с какви залози сте играли. Разгледайте по-долу какви са възможните поощрения и преценете сами колко да инвестирате:

Min BetMax Bet№ SpinsBonus
0.200.5010005
0.501100010
15100035
5101000100
10201000200
20501000500
5010010001000
10020010002000

Условията на Happy Hour от Уинбет

Уинбет е поместил условията към предложението си Happy Hour в секция „Промоции“, която ще откриете на централно място в сайта. Съветваме ви да разгледате описанието на офертата, публикувано от букмейкъра. За да спестите време обаче, може да ги видите и в систематизиран вид:

  • В Happy Hour участват всички потребители с активен профил и депозирани средства в сайта на компанията.
  • За да получите бонус от Winbet, трябва да реализирате 1 000 спина на някоя от слот игрите в платформата в интервала между 14 ч. и 16 ч. всеки ден.
  • Ако покриете тези условия, най-късно 24 часа след приключване на играта към баланса ви ще бъде добавен и съответният бонус.
  • Полученото от Уинбет поощрение ще може да използвате за залагания. Няма да може да теглите пари от сметката си обаче, преди да покриете условията по разиграване на бонуса.
  • За да изпълните изискванията на букмейкъра, ще трябва да инвестирате в ротативки сума, най-малко петкратна на бонуса. Ако, да речем, сте получили поощрение в размер на 5 лв., ще трябва да превъртите 25 лв., преди да може да теглите пари от акаунта си.
  • Имате срок от 7 дни, в който да покриете условията на този Winbet бонус. В противен случай той и генерираните от него печалби ще бъдат отнети от баланса ви.
  • Същото ще се случи и ако се откажете от поощрението, преди изтичането на крайния срок за усвояването му.
 

Защо да играете в Happy Hour на Winbet?

Сигурни сме, че ако сте любители на ротативките, нямате нужда от дълги убеждения в предимствата на Happy Hour промоцията на Уинбет. Най-големият плюс на тази оферта е, че не изисква допълнителни усилия от ваша страна. Достатъчно е просто да се забавлявате със слот игрите на компанията, а в това отношение платформата предлага наистина голямо разнообразие. Хубавото в случая е, че букмейкърът не ви налага никакви ограничения по отношение на типа игра, броя линии или размера на залозите ви.

Голямо предимство е, че не се състезавате с останалите потребители за получаването на бонуса. Той ще бъде прибавен към сметката на всеки клиент, изпълнил условията. В заключение трябва да споменем още, че критериите по усвояване на поощрението са доста либерални и няма да изпитате трудност да ги покриете.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 25 януари 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X