Мария Костадинова

Карти за лоялни клиенти на Winbet

карти за лоялни клиенти на Winbet

Щом се информирате онлайн за условията на игра в Winbet, значи вероятно се забавлявате в тяхната интернет платформа. Ако е така, със сигурност сте забелязали, че компанията предлага страхотни оферти за своите потребители. Знаехте ли обаче, че букмейкърът е предвидил чудесни промоции и за посетителите в наземните пунктове за залагания? Става въпрос за програмата за лоялни клиенти и картите, за които ще ви разкажем в този текст.

Посетете Winbet


Какво представлява Програмата за лоялни клиенти?

Офертата за лоялни клиенти на Winbet е програма, целяща да стимулира играта на посетителите в казината и спортните барове на компанията. За да влезете в клуба, трябва да регистрирате данните си в някой от наземните обекти на бранда. Колкото повече играете, толкова по-високо в йерархията се издигате. Това, от своя страна, ви дава редица предимства и все по-атрактивни условия за залагания. Букмейкърът е разделил програмата в няколко стъпки, под формата на карти с различен ранг.

Първата карта, която ще може да получите, когато се регистрирате в някой от игралните салони на Уинбет, е пластиката за нов клиент. карта за нови клиенти в WinbetТя ще ви осигури стартов бонус до 300 лв. Ще имате срок от 15 дни, в които да се възползвате от промоцията и да покриете условията на поощрението. Може да попитате какви точно са те в най-близкия пункт на Уинбет. Тази оферта е полезна за всеки, който желае да се запознае с обстановката и възможностите за игра във веригата на букмейкъра.

Бронзовата карта е първото стъпало в йерархичната стълбица на Уинбет Клуб. бронзова карта за клиенти в WinbetМоже да се сдобиете с нея, докато регистрирате данните си в някой пункт на компанията. Ако консултантът забрави да ви я предложи, може да попитате за нея изрично. Тя ще ви направи част от бонус схемите на букмейкъра. Колкото повече играете, толкова повече бонус точки трупате в картата си. Те могат да бъдат обменяни за кеш на автоматите за пари, разположени в много от салоните на бранда. Всеки 10 бонус точки се равняват на 1 лв.

Winbet сребърна картаСребърната пластика ви отвежда с една стъпка напред по пътя към по-изгодните условия на Уинбет. Тя се предоставя в замяна на лоялната ви игра. За да я получите, трябва да сте натрупали поне 1 500 точки в бронзовата си карта в рамките на един месец. Тя ви донесе по-добри котировки за бонус единици, които в бъдеще ще получавате срещу играта си. Справка за натрупаните точки може да получите при служителите в игралните центрове на Уинбет.

златна карта за клиенти на WinbetЗлатната карта е символ за престиж и показва, че сте сред най-сериозните играчи в редиците на Уинбет. Тя може да стане ваша, ако за месец натрупате 4 500 точки в сребърната си карта. Веднъж, след като се сдобиете с нея, ще се забавлявате при още по-изгодни условия за игра. Щом станете неин собственик, ще получавате бонус точки срещу много по-малко заложени средства. Тук правилото, че може да разменяте точките за кеш, също важи.

Най-престижната позиция е отредена за собствениците на платинени карти. Winbet платинена картаТези пластики се раздават на играчите, натрупали минимум 7 000 бонус точки в картата си в рамките на един месец. Сами разбирате, че тази карта може да стане притежание само на най-отдадените играчи. Тя обаче ви осигурява и сериозни привилегии. Щом се сдобиете с нея, ще сте си гарантирали най-изгодните условия, при които ще получавате бонус точки срещу най-малко инвестирани средства.

 

Защо да станете част от Уинбет Клуб?

Ако сме ви заинтригували и искате да станете част от Уинбет Клуб, потърсете най-близкия пункт за игра до вас. Компанията има казина и спортни барове в редица градове от цялата страна. Веригата се развива, благодарение на приятната атмосфера и изгодните предложения за посетителите. Програмата за лоялни клиенти е именно такава оферта. Тя ще ви накара да се почувствате като част от отбрано общество. Най-сериозното ѝ преимущество обаче е, че ще ви осигури допълнителни приходи, без да изисква от вас специални усилия.

Всичко, което ще трябва да направите, е да се забавлявате редовно в наземните казина на Winbet. Притежателите на клубни карти се ползват с редица предимства, за които може да се осведомите в най-близкия център на букмейкъра.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 25 януари 2018, последна промяна на 24 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X