Ели Мартинова

WINBET Бонус парк

Видяно 79 пъти
WINBET колело на късмета

Летният сезон наближава, а с него и забавните промоции от операторите за залози. Пример за това е новата кампания в сайта на WINBET, която се нарича Бонус парк! Всеки ден в платформата може да завъртите колело на късмета, което може да ви донесе страхотни награди – КЕШ пари, безплатни врътки или безплатен залог.


Как да участвам в Winbet бонус парк?

Офертата на Уинбет бонус парк е в сила от 31-ви май до 31-ви юли и се предлага за всички регистрирани клиенти на платформата. На всеки 24 часа, считано от 00.30 ч. всеки ден ще може да завъртате по веднъж колелото на късмета в профила си.

WINBET колело на късмета

На всеки спин ще ви се падат три от възможните награди, а изборът коя точно да активирате ще е изцяло ваш. Ето и офертите, които може да ви се паднат:

  • 🎁 Бонус без депозит
  • 🎁 Бонус презареждане
  • 🎁 Безплатни врътки
  • 🎁 Безплатен залог
  • 🎁 Изненада от Христо Стоичков

Щом изберете своя подарък от Winbet бонус парка, останалите възможности ще изчезнат и няма да може да ги активирате. Офертата ви ще е валидна до изтичане на промоционалния период (от 00.30 до 00.30 ч.). На следващия ден ще може да опитате отново.

Към WINBET Колело на късмета

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай