10LV Inbet
Петър Борисов

Букмейкърската компания Winbet навлезе и на италианския пазар

Видяно 74 пъти
Winbet вече е достъпен и в Италия

Една от водещите български букмейкърски компании Winbet вече ще оперира и в Италия. Така продължава да се разширява на международния пазар, а на уеб адреса winbet.it вече са достъпни забавленията и игрите на компанията.

Това е още една нова стъпка в развитието на Winbet, като марката вече оперира в общо шест държави: България, Сърбия, Румъния, Хърватия, Танзания, а отскоро и Италия.

Италианските любители на онлайн игрите и залозите могат да участват в казиното и различни слот игри и игрите с карти на букмейкъра. Достъпни са и спортните залози, залозите „на живо“, е-спортове, виртуални спортове и различни видове специални залози и за други събития. Налице ще са и различни привлекателни бонуси за нови играчи и турнири с допълнителни награди. Платформата тепърва ще се разширява с нови игри от ключови производители и други специални предложения.

При направата на платформата е отделено внимание на сигурността с разплащанията и съхраняването на личните данни. В часовия диапазон от 09:00 до 21:00 клиентите имат възможност за Чат на живо при възникнали проблеми и въпроси с експертите на компанията. Уеб страницата има лиценз от италианската Агенция по митата, акцизите и монополите, така че е достъпна за игра в Италия и други държави, в които това е позволено.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай