Кристиян Кюлюнков

Winbet посреща Световното първенство с оферти за своите клиенти

Видяно 7 пъти
winbet бонуси като за световно

Букмейкърската компания Winbet е готова да зарадва своите потребители със специални бонуси по време на Мондиал 2018. Компанията е подготвила оферти, които могат да бъдат активирани за всеки един мач от турнира, без да е нужен бонус код. Това дава допълнителен заряд към срещите, а и още една причина да изберете залозите точно в платформата на Уинбет. В нея ще намерите всяка една среща от първенството, както и залози на живо и други типове маркети. Сега обаче нека насочим вниманието си към новите оферти, които са специално за мачовете от първенството.

Разгледайте Winbet


Оферта за груповата фаза

Промоцията се нарича #Промо групова фаза и е специално създадена за мачовете от групите на Мондиал 2018 в Русия. Чрез тази оферта потребителите могат да добавят още 10% печалба към нетната си печалба от всеки множествен залог на мачове от един и същи ден от първенството. 10-те процента се пресмятат върху максимална нетна печалба от 250 лева.

Клиентите, които решат да се включат в офертата, трябва да направят залог на акумулатор на мачове от групите на Мондиал 2018, които се играят в един и същи ден. Множественият залог трябва да включва по един пазар от всички срещи за деня. За офертата важат само дните, в които има по 3 или 4 мача от груповата фаза, което означава, че само денят на откриването не спада към тази промоция.

Ако заложите на срещи от различни дни, няма да се класирате за промоцията, но пък може да залагате акумулатори предварително. Важното е те да включват по една селекция от мачовете в един и същи ден.

Срокът на офертата е от 12 Юни до 28 Юни, но реално първият ден, в който може да се възползвате от нея, е 15 Юни.


Бонус за първите две фази на елиминации

Офертата е наречена #NoRisk елиминации и е валидна за ⅛-финалите и ¼-финалите в надпреварата. Чрез нея вашите залози на мачовете от тези две фази са напълно подсигурени. Има изисквания за типа на залог, който да направите, но ако се класирате за офертата, Winbet може да ви върне залога до максимум 200 лв.

Връщането на залога става в случай, че срещата завърши 0:0, има червен картон в редовното време на мача или пък залогът се окаже губещ в следствие на късен гол, такъв в добавеното време на мача (изключват се продължения и дузпи). Отговарящите на това стечение на събитията залози, се класират за офертата. Имайте предвид обаче, че само първите квалифициращи залози за един и същ мач са валидни.

За промоцията се класират залози, които отговарят на следните пазари:

 • първо-полувреме/краен-резултат
 • под или над 2,5 гола
 • двоен шанс
 • двата отбора да отбележат гол – да или не
 • краен резултат & двата тима да се разпишат
 • точен резултат
 • първи/последен голмайстор
 • голмайстор по всяко време

За да може залогът ви да се класира за тази оферта, той задължително трябва да бъде единичен. Множествени залози и системи не спадат към изискванията на тази оферта.

Тази промоция е валидна от 30 Юни до 7 Юли.


Промоция за полуфиналите

Двата полуфинала на Световното първенство също са част от промоциите на компанията. Третият специален Winbet бонус, за който ще ви разкажем, се нарича #Freebet полуфинали и е валиден за двата полуфинални сблъсъка. Идеята на този бонус е, че ако направите два квалифициращи залога, на всеки от полуфиналите, и те се окажат загубени, Уинбет ще ви даде безплатен залог за финалния мач. Сумата на безплатния залог зависи от двата залога, които направите, като ако те са с различни стойности, безплатният бонус е в размера на по-малката заложена сума.

Класиращите залози трябва да бъдат на стойност от 50 до 500 лв. Само единични залози спадат към промоцията. Задължително е те да са на някой от следните пазари:

 • краен резултат
 • двата отбора да се разпишат – да или не
 • краен резултат & двата тима да вкарат гол
 • под или над 2,5 гола

Бонус се дава само в случай, при който и двата залога са загубени. Не пропускайте и да спазите правилото за размера на класиращите се залози.

Този бонус е валиден от 8 Юли до 11 Юли, за двете полуфинални срещи на Мондиала.


Оферта за финала

Уинбет не пропуска да зарадва своите клиенти и с бонус за финалния мач. Промоцията е наречена #Final Топ. Тя обещава, че всеки един клиент на компанията ще може да заложи на най-високите коефициенти за победа на някой от двата тима във финалната среща. Обещаните коефициенти ще бъдат валидни за редовното време на срещата, като Winbet гарантира, че те ще бъдат най-високите на пазара.

Чрез тази оферта ще може да изберете вашия фаворит на финала в Русия и да заложите на него на по-висока ставка, която ще ви донесе и по-добра печалба при успех.


Общи правила за бонусите

Нека добавим и общите условия и правила, които са валидни за четирите специални промо оферти на Winbet:

 • Бонусите са валидни за всички нови и регистрирани клиенти на компанията, освен ако не сте изрично изключени от тях;
 • Само залози преди началото на мачовете са валидни, като трябва да се спазват и посочените пазари в условията;
 • Само първите залози за една и съща среща или срещи се класират за определена промоция;
 • Залози на живо не се зачитат към условията;
 • Ако срещата е затворена с помощта на Cash Out услугата или пък е отменена, тя не е валидна към този бонус;
 • Спечелените средства по правилата на офертите се превеждат по сметките на играчите до 24 часа след края на квалифициращия залог;
 • При проблеми може да се свържете с отдела по обслужване на клиенти към компанията;
 • Winbet си запазва всички права да анулира бонусите или да изключи някой потребител от промоциите, ако установи неправомерни действия и опити за измама;

Мнението ни за бонусите

Всички оферти са посветени на Световното първенство в Русия и според нас си заслужават. С тях ще може да увеличите емоцията си по време на мачовете от Мондиал 2018, а и освен това да натрупате по-големи печалби. Winbet се е погрижил за своите клиенти и приятното им прекарване в сайта с всеки един мач от Световното първенство по футбол.

Кристиян Кюлюнков

Експерт Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 13 юни 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!