BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBEТ Отменен Залог при 0:0

Видяно 16 пъти
WINBET бонус нулево равенство

Заложили сте на мачовете днес, но срещите завършват без нито едно попадение? Няма проблем! Ако играте в сайта на WINBET, залозите ще бъдат върнати по сметката ви! Бонусът за отменен залог при резултат 0:0 е в сила от 24 ноември до 31 декември 2022 г.


За кои мачове има в WINBET отменен залог при 0:0

Предложението на Уинбет важи за всички мачове от Световното първенство в Катар 2022 г., но не само за този турнир. Специален символ „Отменен Залог 0:0“ ще вие ориентира дали офертата се предлага за избраната от вас среща. Ако заложите на квалифициращ се фвубой и в рамките на редовното време отборите не успеят да вкарат, сумата на поставения залог ще бъде кредитирана обратно в сметката ви.

Правила на бонус Отменен залог в Уинбет

  • Бонус отменен залог в WINBET важни само за Световното в Катар и за отбелязаните със специалния симфовл на промоцията срещи.
  • Бонус при нулево равенство в Уинбет е валиден единствено за prematch единични залози.
  • Пазарите, които се класират за офертата, са: Точен резултат, Първо полувреме / Краен изход, Голмайстор и Скоркаст.
  • Залози, за които е ползван Кеш аут, не спадат към условията на бонуса.
  • Предложението е в сила саом за срещи, уредени в рамките на редовното време. Бонусът не важи за мачове, при които има продължения и дузпи.

Играйте в WINBET

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай