Мария Костадинова

Рубриката “Прогнозите на гол” в Winbet

рубриката прогнозите на гол в сайта на Winbet

Уинбет е сред водещите букмейкъри в страната. Компанията предлага чудесни условия за игра както в онлайн платформата си, така и в наземните си пунктове. За да предложи на потребителите си нещо повече, брандът развива и специална рубрика за спортни прогнози, откъдето клиентите могат да се ориентират, преди да заложат. Тя се нарича „Прогнозите на ГОЛ“ и в този текст ще ви покажем как да се възползвате от нея.

Посетете Winbet


Къде ще откриете „Прогнозите на ГОЛ“?

преглед на прогнозите в рубриката на Winbet

Не търсете „Прогнозите на ГОЛ“ в платформата за игра на букмейкъра. На рубриката е отредено специално място в сайта winbet-bg.com. След като го отворите, ще я откриете съвсем лесно, защото тя е поместена на централната страница. Нужно е само да превъртите екрана малко надолу. Информацията в нея е структурирана в четири колони. Авторите са се постарали да я организират по лесен за възприемане начин. Няма да се налага да четете дълги текстове, за да стигнете до същината на въпроса. Само с един поглед ще видите всичко, което ви интересува.

 

Кой води прогнозната рубрика на Winbet?

В „Прогнозите на гол“ ще намерите предположенията за различни футболни срещи на трима именити спортни журналисти. Това са Ники Александров, Борис Касабов и Томислав Русев. Те със сигурност са познати на всички спортни фенове, но ако случайно не сте чували за някой от тях, ви предлагаме кратка справка за кариерата им.

 1. Ники Александров е роден на 28 август 1973 година в София и е страстен привърженик на ЦСКА. Завършва висшето си образование във ВИТИЗ в специалност „Кинознание и Драматургия“. В сферата на журналистиката навлиза, след като постъпва на работа в „Дарик“ радио, където е един от водещите на предаването „Четиримата мускетари.“ По-късно се ориентира към спортното поприще като част от шоуто „Гонг“. В продължение на три години е зам. главен редактор на спортното радио „Гонг“.

  През годините си сътрудничи с колегата си Томислав Русев, с когото продължават съвместната си работа и в „Прогнозата на ГОЛ“. Води рубрика в „7 дни спорт“, коментира мачовете от Шампионска лига, отразява Евро 2004, първенствата в Австрия и Швейцария през 2008 г., както и редица важни събития от турнира за купата на УЕФА. В момента е съавтор на видео-блога „Без бутонки“.

 2. Борис Касабов е известен спортен коментатор, познат на всички футболни фенове. Той е един от гласовете на световното през 94-та година, както и на редица други значими събития. Завършва Техническия университет в София. Любопитен факт е, че той е един от най-известните и уважавани спортни репортери в България, а професионалната му кариера започва като инженер-конструктор. Навлиза в сферата на журналистиката през 1989 г. като коментатор в БНР. В най-силните години на българския футбол – между 1992 г. и 1999 г. е водещ, журналист и редактор в БНТ.

  Макар че е има афинитет към футболните събития, Касабов отразява и Олимпийските игри, докато работи в държавната телевизия. Има двегодишен опит като главен редактор на RING TV. Работи като коментатор в Евроспорт България и в bTV.

 3. Томислав Русев е едно от първите имена, което изскача в главата на човек, щом се заговори за спортна журналистика в България. Той е бивш футболист и добре познат спортен репортер и коментатор. Роден е на 4 август 1966 г. в София е фен на ФК „Левски“. Започва работа като журналист през 1993 г. в „Дарик“ Радио. Русев е основната фигура, която стои зад „Спортно шоу Гонг“ в годините, когато се излъчва в ефира на частното национално радио. През 2003 г. той оглавява радио „Гонг“, което съществува до края на 2006 г. Бил е водещ на спортно предаване в несъществуващата вече ТВ7. В момента, заедно с колегата си Николай Александров, води видео-блога „Без Бутонки“.
 

Какво ще откриете в „Прогнозата на ГОЛ“?

„Прогнозата на ГОЛ“ е рубрика на Уинбет, от която всеки футболен фен е желателно да се допитва. В нея ще откриете прогнозите на тримата журналисти по горещи събития. Следят се предимно мачове от Европа във вътрешните първенства на страни като Англия, Испания, Франция, Германия. Репортерите предлагат предположенията си и по някои Нокаут залози.

В рубриката ще откриете общо пет селекции, към които всеки от авторите е разписал своите прогнози. Те са изключително любопитни, защото често пъти засягат различни възможности за залог. Особено интересни са случаите, в които вижданията на журналистите се разминават. Ще срещнете прогнози за пазари като:

 • Краен изход от мача
 • Под/Над голове
 • Азиатски Хендикап
 • Чиста мрежа
 • Победител Първо полувреме
 • Победител Второ полувреме
 • Двоен шанс
 

С какво е ценна „Прогнозата на ГОЛ“ от Уинбет?

Ако залагате на спорт онлайн, сигурно сте забелязали, че и други букмейкъри предлагат рубрика с предположения. „Прогнозата на ГОЛ“ обаче е изключително атрактивна с това, че събира гледните точки на трима именити журналисти, каквито са Ники Александров, Борис Касабов и Томислав Русев. Те са професионален екип, доказал своята ефективност по време на различни проекти през годините. Опитът им сам говори за нивото на познанията и прогнозите им.

Добре е да се допитвате до рубриката, тъй като тя със сигурност ще обогати възгледите ви, защото предвижданията на Русев, Касабов и Александров често пъти не съвпадат. Най-хубавото е, че няма да ви е нужно да отделите много време, да четете дълги текстове или да се ровите в различни секции на сайта. Всичко е систематизирано ефективно в таблица.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 23 януари 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X