10LV Inbet
Ели Мартинова

WINBET Пряко Предаване за eSports

Видяно 53 пъти
WINBET Пряко Предаване

Знаете ли, че електронните спортове са една от индустриите, които преживяват най-бурно развитие в последните няколко години? Българският букмейкър WINBET, който се стреми постоянно да в крак с последните тенденции, разбира добре това и активира нова полезна опция в платформата си. Става въпрос за прякото предаване на мачовете от света на електронните спортове.


Как да гледаме пряко предаване в WINBET?

Мачове на живо в WINBET могат да гледат всички потребители, които са влезли в профилите си. Най-хубавото е, че не се изисква да сте поставили залог на конкретен двубой, за да проследите битката в любимия си електронен спорт. Необходимо е единствено да сте регистрирани и ще имате пълен достъп до тази полезна функция.

От компанията са се постарали да изнесат опцията на достатъчно явно място. За да я достъпите, е нужно да влезете в секция „НА ЖИВО“ и да изберете eSports от списъка с дисциплини. Пред вас ще се появят всички срещи, които текат в реално време към дадения момент.

Изберете някоя от тях и ще може да следите развитието на играта, както и реакциите на участниците.

Какви електронни спортове има в WINBET?
WINBET Пряко Предаване за eSports

Уинбет успява да покрие всички известни дисциплини от света на електронните спортове. Сред игрите, които се следят, са League of Legends, FIFA, Dota 2, Warcraft, CS:GO и други. Имайте предвид, че сред заглавията постоянно се добавят нови, а пазарите също са доста оптимални.

Има ли Бонус за Електронни Спортове в Уинбет?

За съжаление, към момента в списъка с промоции от WINBET няма оферта, предназначена точно за електронни спортове. Може би занапред ще видим такава или поне стандартните им спортни оферти ще важат за eSports.


В заключение

Няма съмнение, че Уинбет е една от най-добрите платформи в България, където може да заложите на електронни спортове. Букмейкърът явно разбира отлично тенденцията и настроенията сред своите потребители и добавя нови полезни опции в портфолиото си. Ако не сте запознати с индустрия на електронните спортове, може би е време да го направите. Ще се изненадате колко вълнуващо протичат игрите и какви интересни пазари се предлагат.

Играйте в WINBET

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай