Мария Костадинова

Виртуалните игри Racing Roulette и бадминтон вече са част от Winbet

Видяно 15 пъти
Racing roulette и бадминтон в Winbet

За всички, които с нетърпение очакват новите попълнения в секцията с виртуални спортове, този материал определено ще ви зарадва. От известно време Уинбет развива с добри темпове своите две секции “Виртуални” и “Виртуални +”. В тях можете да се насладите на:

 • футбол;
 • тенис на маса;
 • стрелба с лък;
 • конни надбягвания;
 • гонки с кучета;
 • автомобилни състезания;

От началото на месец Май 2018 г. букмейкърът представя своите две нови попълнения във виртуалните спортове, а именно Roulette Racing и бадминтон.

Вход в Winbet


Къде да открием новите игри?

Рулетката с надбягвания и бадминтонът могат да бъдат открити в секция “Виртуални +”. Този тип спортове сами по себе си предизвикват огромен интерес у играчите, заради това, че резултатът никога не може да бъде на 100% предвиден.

Няма как да бъдат направени анализи или да следите новини, тъй като виртуалните спортове са компютърно генерирани. Това обаче в никакъв случай не може да бъде посочено като недостатък, а по-скоро като предпоставка да очаквате с нетърпение края на играта, за да разберете какви са резултатите.


Рулетка с надбягвания – същност и опции за залагане

рулетка с надбягвания в Уинбет
Изглед от Racing Roulette в Winbet

Този тип спорт се характеризира с това, че в рамките на няколко минути проследявате турнир, в който се състезават много участници, с помощта на коне, чиято крайна цел, както и при всички останали игри, е победа.

Вашата задача, естествено, е да заложите на топ играча, който застава на челна позиция. Има обаче няколко варианта за залагане, които се откриват пред вас.

ПобедителЦел: Отбележете бегач, който ще бъде първи сред останалите, с които се състезава.
КласиранеЗадача: Определете кой ще бъде бегачът, който ще финишира на първо или второ място.
ФигуриранеУсловие: Изберете бегач, който ще завърши на първо, второ или трето място в състезанието, за което сте направили залог.
Нечетни/четниОбект: Познайте дали победителят в турнира ще бъде четен или нечетен номер.
Висок/НисъкПредвиждане: Помислете дали номерът на фаворита ще бъде нисък или висок.
ЦвятПредположение: Дайте своята прогноза относно това дали победителят ще бъде с кон в червен или черен цвят.

Бадминтон – интродукция и как да направим залог

виртуален бадминтон от Уинбет
Изглед от виртуалиня бадминтон в сайта на Winbet.bg

Беше въпрос на време популярният спорт да влезе в редиците и на виртуалните предложения на Уинбет. Едва ли е изненада за повечето от потребителите, че внедряването му е вече факт. От букмейкърската компания са се постарали за доброто му представяне и няма как да не споменем, че коефициентите са просто впечатляващи. А сега нека разгледаме и опциите за залагане, с които разполагате:

Резултат от мачаЦел: Познайте кой ще бъде победителят в играта между двама състезатели.
Точен резултатЗадача: Определете какъв ще бъде финалният точен резултат между двама играчи.
Първи с резултат 1, 3 и 7Условие: Изберете играчът, който първи ще успее да отбележи 1, 3 и 7 точки в дадения двубой.
Победител резултат висок/нисъкОбект: Познайте кой ще спечели и какъв ще бъде неговият краен резултат.
Общо точки Н/Ч/В/НПредвиждане: Помислете коя ще бъде групата, която ще съответства на общия резултат на двата играча в края на двубоя.
Общо точкиПредположение: Дайте своята прогноза относно това какъв ще бъде комбинираният брой точки, които са отбелязани и от двамата играчи в края на самия двубой.
Най-дълга серия от точкиИска се да: познаете най-дългата серия от поредни точки в двубоя.

Допълнителна информация, която ще ви бъде от полза:

 1. През колко време има протичащ турнир?
  На всеки 3 минути имате възможността да проследите на живо състезанията по бадминтон в официалния сайт на Уинбет.
 2. Добри ли са коефициентите?
  По наше мнение, а вярваме и самите вие ще потвърдите след като ги разгледате, коефициентите са високи и заслужават вашето внимание.
 3. Има ли проблеми с качеството на видеото?
  При добър интернет и стабилна връзка не би следвало да имате каквито и да било проблеми със зареждането на видеата към виртуалните спортове.
 4. Какви са правилата на играта?
  За повече информация, относно условията и правила на рулетката с надбягвания, натиснете върху помощната икона “Help”, намираща се отдясно на бутона за стартиране на видеото.

Нашето мнение

Доволни сме, че от компанията продължават да попълват своите секции с нови предложения. Самият факт, че търсят развитие в разделите с виртуални спортове заслужава адмирации.

Що се отнася до двете им най-нови предложения, можем да кажем, че смятаме коефициентите, които предлагат за доста добри и заслужаващи да им се обърне по-специално внимание. Относно начина на провеждане на даден турнир също нямаме забележки. Картината е на ниво, времетраенето не е прекалено продължително и по този начин е избегнат рискът даден играч да се отегчи от твърде дългата и монотонна игра. Макар, че честно да си признаем, специално при виртуалните спортове и дума не може да става за еднообразие, тъй като резултатът може да бъде променен във всеки един момент.

По наше мнение, рулетката с надбягвания и бадминтонът могат да се превърнат във фаворити на много почитатели на виртуалните спортове. Предлагаме ви да им дадете шанс и след това да споделите с нас преживяването си под формата на коментар.

Посетете Winbet

Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 09 май 2018, последна промяна на 09 октомври 2019
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!