Ели Мартинова

Winbet Ранно Изплащане за Wimbledon

Видяно пъти
Winbet Ранно Изплащане Wimbledon

Тръпката от предстоящите срещи на турнира Wimbledon е още по-голяма, благодарение на добавената опция “Ранно изплащане” от Winbet.

Тази опция е валидна за всички срещи от основната схема на турнира, а при два сета аванс за избран от вас играч, залогът ви ще се счита за успешен, независимо от крайния резултат на двубоя.

Промоцията за ранно изплащане ще продължи от 01.07.2024 г. до 14.07.2024 г. А сега нека видим и по-важните условия, които да се съобразите.

Към WINBET Ранно Изплащане


Основни Правила за Ранно Изплащане

За да се счита вашата селекция за квалифицираща е необходимо играчът да е поставил залог единствено на пазара “Победител в мача”. Правилата на Winbet Спортни Залози изискват още и:

  • Ранно изплащане е валдно само за Пре-мач залози, с отбелязана иконката за “Ранно изплащане”.
  • Функционалността не важи за залози на пазари, които са обозначени с 0% марж.
  • Към условията не се зачитат фишове, които са поставени с безплатни залози и при които е използван Кеш-аут.

Всички залози ще бъдат уредени до 10 минути, ако избраният от вас тенесист поведе с два сета, независимо в кой момент от срещата се случи това. Освен ранно изплащане за тенис мачове, компанията е предвидила още други атрактивни функционалности, които да подобрят клиентското изжияване в платформата.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай