Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

WINBET Прогнози и Новини– Най-важното от Света на Спорта

Видяно 41 пъти
WINBET Новини

Стремите се да правите само добре премислени и успешни залози? Един от най-реномираните български букмейкъри WINBET ще ви помогне да вземете правилното решение. Ако посещавате редовно секцията с новини, ще бъдете в крак с всичко случващото се от света на спорта. Не пропускайте възможността си да се осведомявате редовно за всяка контузия, треньорско решение, възможни трансфери и пр.


Как да прочетете WINBET Спортни Новини

Секцията с новини в сайта на Уинбет е достъпна както за регистрираните потребители, така и за новите играчи, която все още нямат акаунт. За да я отворите, трябва просто да натиснете бутона, който се намира в горния десен ъгъл. Пред вас ще се разкрия изцяло нов раздел, в който ще видите актуални заглавия от всички горещи спортове.

Разбира се, акцентът тук пада върху футбола и тематичните вести са категоризирани в три подраздела: БГ Футбол, Европейски Футбол, Световен Футбол. Това би могло да бъде от голяма полза за играчите, които са насочили вниманието си към конкретно първенство. Удобният филтър ще ви спести време, защото ще може да хвърлите бърз поглед единствено на турнирите, които ви вълнуват.

Сред останалите дисциплини, които се следят от авторите на Уинбет, са:

 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • ЕСпортове
 • Хокей
 • Светски спортни събития

Какво още ще откриете тук?

 • Live Scores
  Резултатите в реално време – или Live Scores, са още един ключов фактор за успех. Ако обичате да играете за събития, които се следят на живо, знаете колко е важно да имате поглед над случващото се своевременно.
 • Ревю на Офертите
  Освен актуални новини, в тематичната секция на сайта ще откриете бърз преглед и на горещите бонуси на WINBET, които ще може да вкарате в употреба за предстоящите срещи.
 • Прогнози
  Уинбет се стреми да предоставя възможно най-добрите условия за игра на своите клиенти и вероятно по тази причина букмейкърът е включил и раздел с прогнози в сайта си. Към момента той е сравнително занемарен и не се поддържа редовно, но би могъл да бъде развит в обозримо бъдеще.

Защо WINBET Новини ще са ви полезни?

Ако още имате съмнения, че секцията със спортни вести в Уинбет е задължително четиво за всеки активен играч, бързаме да ви изтъкне няколко причини, с които да ви уверим. На първо място информираността е ключът към успеха. Бъдете винаги в течение с актуалните събития от света на спорта, за който залагате, и ще една крачка пред останалите. На второ място трябва да отбележим, че българският букмейкър съвсем практично е поместил и бърза връзка към резултатите в реално време, което със сигурност ще ви е от полза. Не на последно място трябва да подчертаем, че в секцията новини се публикува кратък обзор на всяка нова оферта, а както знаем бонусите на WINBET са повече от атрактивни.

Посетете WINBET

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай