Елица Мартинова

WINBET става официален спонсор на ВК „Нефтохимик“

Видяно 16 пъти
WINBET Спонсорства

Любителите на волейбола в Бургас определено имат повод за празник, след като популярният български сайт за залози WINBET обяви, че ще застане зад гърба на волейболния клуб „Нефтохимик 2010.“ Двете страни подписаха договор за спонсорство за следващите три години и подчертаха, че са изключително доволни от споразумението.

За следващите няколко сезона момчетата от най-елитния волейболен отбор на Бургас ще носят фланелки с логото на WINBET. Дизайнът съчетава характерните елементи за „Нефтохимик“ и цветовете, с които се асоциира букмейкърът.

Волейболистите Николай Желязков са петкратни шампиони на България, като сред спонсорите на тима е и самата Община Бургас.

Какво печелят клиентите на WINBET?

Новият договор за спонсорство на WINBET ще донесе приятни емоции не само за любителите на волейбола, но и за клиентите на компанията. Букмейкърът обещава, че звездите на „Нефтохимик 2010“ ще участват активно в различни мероприятия, в които ще могат да се включат и феновете на отбора.

Другата добра новина е, че сайтът за залози ще уважи новото спонсорство, като предоставя различни промоции за мачовете на волейболния клуб.

Вход в WINBET

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 25 септември 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!