Мария Костадинова

Стартов бонус до 200 лв. за спортни залози в Winbet

Winbet начален бонус за спортни залози

Уинбет е един от букмейкърите, които са предвидили най-много оферти за своите клиенти. Промоции се предлагат както в сектора със спортни залози, така и в казиното на сайта. В този текст ще се спрем на Начален Бонус Спорт, който ще зарадва любителите на спортните залагания.

Посетете Winbet


Какво представлява Начален Бонус Спорт?

Начален Бонус Спорт е оферта, с която букмейкърът се стреми да привлече повече потребители в спортната си секция. Промоцията е достъпна за всички клиенти, които тепърва се регистрират на сайта на компанията.

Ако се възползвате от този Уинбет бонус, букмейкърът ще добави към сметката ви 50% от първоначалния депозит, който сте направили в акаунта си. Нека предположим, че сте се регистрирали и сте захранили профила си с 50 лв. В случай, че сте активирали Начален Бонус Спорт, букмейкърът ще прибави към баланса ви още 25 лв. Ако сте депозирали 100 лв., поощрението ще е 50 лв. и т.н. Имайте предвид обаче, че номиналната стойност на бонуса не може да надвишава 200 лв. Това значи, че дори да депозирате първоначално 1 000 лв. в акаунта си, букмейкърът ще ви зарадва с 200 лв. за добре дошли.

 

Как да активирате Начален Бонус Спорт?

промо код за активиране на бонус
Изглед от формата за въвеждане на промо код за стартов бонус към спортни залози

Много е важно да обърнете внимание на условията по активация на Начален Бонус Спорт. За да се възползвате от него, трябва да въведете кода SPORT200, когато захранвате акаунта си за първи път. Щом отворите прозореца за депозиране, системата ще поиска от вас да изберете разплащателен метод и да посочите желаната сума. Ще видите и трето поле, наречено „Промоционален код“. Именно тук трябва да въведете абревиатурата на офертата. Имайте предвид, че ако пропуснете тази стъпка и заредите сметката си, без да попълните кода, няма да може да се възползвате от промоцията.

След като активирате Начален Бонус Спорт с код SPORT200, допълнителните средства от Уинбет ще се появят в акаунта ви автоматично.


Какви са условията по разиграване на бонуса?

Както със сигурност знаете, всеки бонус има своите условия за разиграване, които трябва да изпълните, за да изтеглите средствата от сметката си. В конкретния случай Уинбет ще изисква от вас да инвестирате в спортни залози сума, равняваща се на 6 пъти сбора от депозита ви и добавения към него бонус. Това значи, че ако захраните акаунта си със 100 лв. и получите още 50 лв., ще трябва да превъртите 6 х 150 лв. или иначе казано 900 лв., преди да може да теглите от сметката си. Важна подробност е, че максималният размер на депозита, който се взима предвид при изчислението на условията за разиграване, е 400 лв. Това е така, защото 400 лв. е сумата, с която ще достигнете тавана на самия бонус. Ако предположим, че сте инвестирали 400 лв., а Winbet ви е поощрил с 200 лв., ще бъде нужно да направите залози в размер на 6 х 600 лв. или общо 3 600 лв., за да изпълните изискванията. Условието ще остане същото, дори ако първоначално сте захранили акаунта си с 1 000 лв.


Правила на Начален Бонус Спорт от Уинбет

Добре би било да се запознаете с правилата, които съпътстват Начален Бонус Спорт. Всъщност, този съвет е в сила за всички оферти. Може да прочетете по-подробно за условията в секция „Промоции“, поместена в централната лента за навигация на Уинбет. Ако искате да спестите време обаче, може да видите по-важните точки от регламента в следващите редове:

 • Офертата се предлага само за нови играчи, които нямат предишна регистрация в сайта и досега не са депозирали средства в акаунта си.
 • Начален Бонус Спорт се предлага еднократно за всеки клиент, отговарящ на горните условия.
 • Може да се възползвате от тази промоция, само ако депозирате средства в сметката си.
 • Промоцията е приложима единствено в спортната секция на Winbet.
 • След като активирате офертата, сборът от депозита и бонуса ще бъде изключен от баланса на сметката ви, докато не изпълните условията за разиграване, върху които се спряхме по-горе.
 • Максималният залог, който може да направите със заключените средства, е 600 лв.
 • Обърнете внимание, че когато изпълнявате условия по разиграването на бонуса си, нямате право да правите повтарящи се залози на едно и също събитие. Имайте предвид, че системата няма да ви спре, но щом операторите на Уинбет го установят, прогнозите, които са в нарушение на правилото, ще бъдат изключени от сметките по превъртане на бонуса.
 • В условията на офертата участват единствено предположения, направени при коефициент, равен или по-голям от 2.0.
 • Към сметките за разиграване се зачитат единствено залози с краен изход „Печеливш“ или „Губещ“.
 • Имате 30 дни да изпълните условията по превъртане на Начален Бонус Спорт. След изтичането му цялата сума на бонуса и печалбите, които сте генерирали от него, ще бъдат отнети от сметката ви.
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 22 януари 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X