15,000 лв. Премия от WINBET Всяка Седмица

WINBET Super Jackpot

Разбирате от футбол и искате да разнообразите играта си? Един от утвърдените български букмейкъри – WINBET, има страхотна новина за вас. Компанията е подготвила специална промо игра, наречена Super Jackpot. Както подсказва името ѝ, тя ви дава шанс да спечелите страхотни премии. Кампанията е предназначена за всички клиенти, които имат сметка при букмейкъра и играят с реални средства. Разберете повече за промоцията в следващите редове.


Какво представлява WINBET Super Jackpot

Играта SuperJackpot на WNBET e промоция, посветена изцяло на футболните фенове и най-вече към почитателите на акумулаторните залози. Ще я откриете в специалната едноименна секция, която е изнесена в лявата част на сайта и е част от листата с ТОП лиги.

Всяка седмица букмейкърът съставя списък с най-горещите срещи, а вашата цел е да познаете правилно развръзката им. Както се досещате, опциите ви за прогноза са три – победа за някой от отборите и равен резултат.

Предположенията се поставят като акумулаторен залог, а за да спечелите премията, е необходимо да сте предсказали правилно всяка среща. Промоцията е в сила между 12 май и 31 декември 2020 г. Обърнете внимание, че за да се включите в нея, е необходимо да попълните целия талон със срещи. Цената за участие е 1 лв., а е добре да знаете, че няма ограничение в броя прогнози, с които играете.


WINBET Бонус Условия

Подобно на останалите WINBET оферти, тази бонус игра също има своите условия, които е добре да разгледате.

  • Ако в дадена седмица има повече от един участник, познал точните резултати, премията от 15,000 лв. ще се раздели между всички играчи.
  • В случай, че някоя от подбраните селекции бъде отменена, всички залози за текущата седмица ще бъдат анулирани.
  • Уинбет ви дава шанс да поставяте неограничен брой акумулатори, като включвате различни прогнози за развръзката на дадена среща.
  • Ако използвате Кеш Аут за някоя от участващите в играта срещи, това автоматично ще ви изключи от промоцията за съответната седмица.
  • В промоцията участват единствено залози с реални пари, игра с бонус средства не се зачита.

В заключение

Няма как да не похвалим Уинбет за поредната чудесна оферта, която със сигурност ще разнообрази играта на българските клиенти. Виждали сме подобни игри при други иновативни букмейкъри по света и сме щастливи да забележим, че WINBET следва най-новите тенденции. Съветваме ви да разгледате секцията на новата оферта и да опитате късмета си. Желаем ви успех!

Играйте в WINBET

Елица Мартинова

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 15 май 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X