Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Нова функция Създай залог в WINBET

Видяно 149 пъти
WINBET създай залог

Както неведнъж сме изтъквали, яростната конкуренция на пазара с онлайн залози осигурява първокласна игрална среда за българските клиенти. Поредното доказателство за това е новата опция в сайта на Уинбет, наречена „Създай залог“. Научете повече за нея в следващите редове, за да разберете как да я включите в играта си.


Какво е Уинбет Създай залог?

WINBET Bet builder

Опитните играчи вероятно са чували за опцията Bet Builder, както е известна тя в световните платформи. По същество, „Създай залог“ ви дава възможност да вмъкнете във фиша си различни предположения, свързани с една-единствена среща.

Преди комбинираните пазари в Уинбет бяха ограничен брой и предварително определени от самия букмейкър. С новата функционалност клиентите на бранда ще могат да свързват в акумулатор най-различни пазари като: краен победител, общ брой голове, резултат на полувремето, корнери, наказателни удари и пр. Имате право да „построите“ в залог до 10 селекции, касаещи един мач.

Крайният коефициент на компилирания от вас залог е произведение между стойностите към всеки от пазарите, които сте добавили. Единственият минус е, че не може да вкарате в акумулатор създадения от вас залог с други селекции.


Защо опцията е полезна?

Сами разбирате, че Bet Builder е революционна функция, която сериозно променя условията за игра в платформата. Това е така, защото тя ви дава шанс да разгърнете играта си по нов начин, като се възползвате от коефициентите за всички пазари, в чиято реализация сте убедени. Тази опция е от особена полза за онези от вас, които следят отблизо само дадено първенство или пък се интересуват задълбочено от един-единствен отбор.

Много клиенти избират при кой букмейкър да играят именно според това дали компанията предлага Бет билдър или не. За щастие, в последните месеци сме свидетели на сериозен напредък не само в портфолиото с бонуси от Уинбет, но и в цялостната визия, функционалност и бързина на сайта.

Играчите харесват тази възможност, защото по този начин успяват да хванат доста внушителни коефициенти, като залогът им се основава само на развръзката в една среща.

Създай залог и кеш аут?

Може би вече се чудите дали ще може да използвате кеш аут за фишове, в които сте вмъкнали компилация, направена със „Създай залог“. Потърсихме екипа по поддръжка, за да се уверим в това. За щастие, букмейкърът не ограничава играта на клиентите, които ползват Bet Builder, а тъкмо напротив. Ще може да ползвате cash out дори за този тип предположения.


Ще промени ли Създай залог играта ви?

Отговорът на този въпрос може да бъде доста дълъг, но казано накратко – да! Новата функция в платформата на Уинбет може съществено да промени играта ви. Тя ще се хареса много на онези от вас, които са фенове на един или само на няколко отбора, следят представянето им отблизо и са способни да прогнозират с голяма доза точност случващото се в дадена среща. Радостни сме, че българският букмейкър добави тази опция сред възможностите си, защото тя е характерна само за най-добрите в бранша.

Играйте в WINBET

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай