Ели Мартинова

WINBET Турнир Бързи и Яростни

Видяно 60 пъти
WINBET Бързи и яростни

Страхотна нова промо кампания ви очаква през дните сряда, чтвъртък и петък всяка седмица на май! Участвайте в турнира на WINBET и може да спечелите награди на обща стойност 52 000 лв.! Офертата е валидна между 3-ти май и 31-ви май, а по-важните правила на офертата може да поглднете в следващит редове:


Как да се включа в турнира Бързи и яростни в Уинбет?

Право да участват в турнира имат всички регистрирани клиенти, които залагат с реални средства на някоя от игрите на разработчика Playson. За целта на играта важат единствено залози, направени през дните сряда, четвъртък и петък и то в следните часови диапазони:

  • 👉 От 16:00 ч. до 16:30 ч.
  • 👉 От 17:00 ч. до 17:30 ч.
  • 👉 От 18:00 ч. до 18:30 ч.
  • 👉 От 19:00 ч. до 19:30 ч.

Името на турнира идва от факта, че надпреварата ще се активира само в четири минути през определените от оператора часови диапазони. Бонус режимът ще е видим в самите игри на Playson.

Клиетнтие ще трупат точки за своите залози по следната формула: Печалбата / Направения за нея залог. Например, ако заложите 2 лв. и спечелите 10, вашият множител (и респективно, точков актив), ще бъде 5.

Всеки ден ще бъдат раздавани по 1000 лв. парични награди след всеки мини турнир (или общо по 4,000 лв. на ден). Премиите варират между 200 лв. и 10 лв., като размерът им зависи от мястото, на което сте се класирали в конкретния турнир. Бонусът се предоставя КЕШ, под формата на свободна за изтегляне сума.

Към WINBET Бързи и Яростни

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай