Елица Мартинова

WINBET Турнир за Електронни Спортове

Видяно 6 пъти
Winbet Турнир по еСпортове

През последните години електронните спортове станаха една от най-предпочитаните дисциплини за залог. Българският букмейкър WINBET разбира това чудесно и предлага на своите клиенти богато портфолио от събития. Сега обаче компанията отива една стъпка по-далеч, като представя на вашето внимание турнир по залози на еСпортове. Вижте как да се включите в кампанията с награден фонд от 15,000 лв.!


Кой може да участва в турнира?

Играта на WINBET е предназначена за всички нови и регистрирани потребители в платформата, които имат сметки с депозирани реални средства. Турнирът продължава между 4 май и 10 май 2020 г., а за да се включите в него, е нужно да поставите поне един залог на някой от следните пазари:

  • Всичко от eSports
  • FIFA в раздел Футбол
  • PES в раздел Футбол

Обърнете внимание, че за разлика от условията на повечето оферти от WINBET, тук няма минимални стойности и коефициенти за квалифициращ залог. Достатъчно е той да е направен с реални, а не с бонус средства.

За всеки печеливш залог ще трупате актив, а точките се изчисляват по следната формула:

(Вашата печалба / Направения Залог) * Средния залог за последните 24 часа.

Пример:

Нека дадем и конкретен пример. Нека предположим, че сте заложили 5 лв. и сте се поздравили със 100 лв. печалба, а средната стойност на залозите ви за последното денонощие е 4 лв. Тогава формулата би изглеждала по този начин: (100 : 5) х 4 = 80 точки към актива ви.

Награди ще бъдат раздавани всеки ден, а самите премии варират от 20 до 300 лв., в зависимост от мястото, на което сте се класирали.

На 10-ти май ще бъде направено генералното класиране, когато ще бъдат отсъдени една награда от 5,000 лв., една премия от 2,000 лв. и една от 1,000 лв.


Правила на промоцията
  • Турнирът по електронни спортове от WINBET се провежда между 4.05.2020 и 10.05.2020 г.
  • Участниците се класират със залога, който има най-добро съотношение между инвестирана сума и реализирана печалба.
  • Общият награден фонд е 15,000 лв., като премии се раздават всеки ден.
  • Няма минимална сума или коефициент на квалифициращия залог.
  • Получените премии ще бъдат видими по сметките на играчите до 23 ч. на 11 май. Няма ограничения в използването им.

В заключение

През последните дни Уинбет показват недвусмислено, че за тях е от значение да разнообразяват играта на клиентите си. Само преди дни в сила бе турнирът по виртуални спортове, който също радваше с големи награди. Надпреварата по еСпортове също не прави изключение. От една условията за участие са съвсем приемливи, а от друга – наградите си заслужават и нещо повече – няма ограничения в начина, по който може да използвате премиите си. Ако все още не сте опитвали залози на електронни спортове, сега е най-точният момент да го направите. Желаем ви успех!

Заложете в WINBET

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 05 май 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!