Ели Мартинова

Winbet Търси Милионер – Игра с Награди

Видяно пъти
Winbet Търси Милионер Промоция

Най-новата промоция на Winbet е условно наречена “Winbet Търси Милионер” и както звучи, ще прибави името на един играч към списъка с милионери в България.

Играта ще продължи през целия месец – между 01.07.2024 и 31.07.2024 г. През това време, освен късметлията, който ще стане по-богат, са предвидени и значителни поощрения за останалите клиенти на бранда. Повече подробности, касаещи участие, сме разгледали по-долу.

Winbet Търси Милионер


Как да Взема Участие

За да се включите в играта с награди е необходимо да сте регистриран в платформата на Winbet Bg, както и да поставяте залози в рамките на промоционалния периодмежду 10:00 и 18:00 часа всеки ден. За квалифициращи ще се считат залози във всички секции на компанията.

При залог от ваша страна през промоционалния период, на случаен принцип ще бъдат визуализирани 6 сейфа. Всеки от тях крие награда, а при отварянето на един – ще се разбере каква е тя.

Спечеленото от потребителя ще премине в клиентския профил, където активирането трябва да стане в 3-дневен срок.

В зависимост от вида на спечелените средства, може да се изиска разиграване. Подробности относно условията ще получите при активиране на съответната награда от вашия акаунт.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай