Мария Костадинова

Видове „Специални“ залози в сайта на Winbet

Видяно 14 пъти
видове специални залози в Winbet

Впечатляващи са темповете, с които от Уинбет развиват своята онлайн платформа. Сайтът им се разраства все повече и добавя още и най-различни функционалности и възможности. Похвално е, че не спират да се развиват и предлагат най-доброто на своите играчи. В този материал ще обърнем малко повече внимание на един специален тип залози, а именно “Специални”.

Вход в Winbet


  Защо тези залози се наричат така и с какво са толкова “специални”?

Този тип залози са малко по-особени от останалите в спортната категория на Winbet. Те са част от секцията със различни спортни залози, разположени под графа “Предпочитани”. Там можете да откриете още 25 вида залози сред които футбол, тенис, баскетбол, волейбол, снукър, хокей на лед, хандбал, електронни спортове, американски и австралийски футбол, голф, крикет, тенис на маса, ски скокове, моторни спортове и още много други.

Любопитното при “Специални залози” е свързано с възможностите, които ви се предоставят. Тук можете да правите залог, обвързан с различни типове събития – така например спортни, политически или светски. Определено възможностите, които имате не са сред най-традиционните. Това е и причината този тип залози да се наричат по този начин.


  Откъде можем да достъпим секцията със специални залози?

Последвайте ни в следващите няколко бързи и изключително лесни стъпки и след по-малко от минута ще можете да се наслаждавате на “Специалните залози” на Уинбет.

  1. Влезте в официалния сайт на Winbet.
  2. Изберете раздел “Спорт” от главното меню.
  3. Отляво на екрана ще ви се отвори друго меню с различни видове залози.
  4. Скролвайки надолу ще видите секция “Специални”. Насладете се на избора, който имате.
  5. секция със специални залози в Уинбет
    Изглед от секцията със сециални залози в сайта на Winbet

  Какви видове “Специални залози” предлага Уинбет?

Представете си, че имате опция за залог, който се отнася до това кой ще бъде победителят на следващите президентски избори на САЩ. Каква би била вашата прогноза? А какво бихте заложили, ако пред вас има опцията да посочите какво ще бъде името на следващото кралско бебе във Великобритания? Такива и още подобни възможности ще намерите в раздела за специални залози, който от Уинбет ви предоставят.


Нашето мнение

В заключение спокойно можем да кажем, че някои от пазарите в раздела нямат много общи черти със спорта. Като се вземе предвид обаче фактът, че залаганията се извършват по идентичен начин, това е и причината специалните залози да намират своето място при останалите видове залози в спортната секция.

Любопитни и нетрадиционни, специалните залози на Уинбет ви дават още един шанс да изпробвате късмета си, но този път в малко по-различни области. Разбира се, че не всичко е късмет и всъщност до голяма степен определяща е логиката и начинът ви на анализ. Ако искате да изпробвате как бихте се справили с по-необичаен тип залози като тези, можете да влезете в раздела още сега и да натрупате опит със специалните залози.

Посетете Winbet

Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 03 май 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!